Euro 2019: Στην Βουδαπέστη για το όνειρο η Εθνική βόλεϊ

Gazzetta team
Euro 2019: Στην Βουδαπέστη για το όνειρο η Εθνική βόλεϊ

bet365

Από την Άγκυρα της πρόκρισης στους «16» του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στην Βουδαπέστη για το θαύμα στο δρόμο για τους «8».

Το ευρωπαϊκό δρομολόγιο όνειρο της Εθνικής γυναικών συνεχίζεται. Η «γαλανόλευκη» αποστολή αναχωρεί το πρωί (11.00) της Παρασκευής με πτήση τσάρτερ για την Βουδαπέστη όπου την Κυριακή το απόγευμα (δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ώρα) έχει ένα ακόμη ιστορικό ραντεβού. Θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Ολλανδία με στόχο να επιστρέψει την προσεχή Δευτέρα στην Άγκυρα όπου θα φιλοξενηθεί η προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Η τελευταία μέρα παραμονής στην πρωτεύουσα της Τουρκίας ήταν μέρα χαλάρωσης και …υποχρεώσεων για τα κορίτσια του Ναράνχο.

Το πρωί την ελληνική αποστολή δεξιώθηκε στην Ελληνική πρεσβεία ο Έλληνας πρέσβης κ. Πέτρος Μαυροειδής και οι συνεργάτες του. Το απόγευμα το τεχνικό επιτελείο βρέθηκε στο Ankara Sport Hall προκειμένου να παρακολουθήσει το ντέρμπι αυλαία του ομίλου Τουρκία-Σερβία. Το κλίμα στην Εθνική είναι εξαιρετικό. Οι διεθνείς γνωρίζουν ότι έχουν μια ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά τους την Κυριακή. Γνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα με την Ολλανδία αλλά δεν σταματούν να ονειρεύονται.

 

Τελευταία Νέα