Χαντάβα: «Το μυαλό μου κι η σκέψη μου θα είναι κοντά σας»

Χαντάβα: «Το μυαλό μου κι η σκέψη μου θα είναι κοντά σας»

Gazzetta team
Χαντάβα: «Το μυαλό μου κι η σκέψη μου θα είναι κοντά σας»

bet365

Η Εύα Χαντάβα δεν βρίσκεται στην 17άδα της Εθνικής γυναικών για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και η έμπειρη ακραία με ανάρτησή της στο facebook έδειξε την στήριξή της στις αθλήτριες που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία και στη τελική φάση της διοργάνωσης.

Το μήνυμά της:

«Με την επίσημη ανακοίνωση των κλήσεων εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα ήθελα να ευχηθώ στα κορίτσια καλή επιτυχία! Μόνο εμείς ξέρουμε πόσο σκληρά έχουμε δουλέψει, Μόνο εμείς ξέρουμε πόσο έχουμε «ματώσει» μέσα στο γήπεδο τα προηγούμενα χρόνια προκειμένου η Εθνική να μπορέσει να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Οι κόποι ανταμείφθηκαν για όλες μας γιατί ποτέ δεν σκύψαμε το κεφάλι και πάντα προσπαθούσαμε να φέρουμε την ομάδα στην φυσική της θέση, εκεί που πραγματικά της αξίζει. Εγώ μπορεί να μην είμαι στις κλήσεις, άλλοι θα κρίνουν αν άξιζα ή όχι.

Θα είμαι όμως εκεί όπως ήμουν όλα τα προηγούμενα χρόνια! Θα σας αγκαλιάσω στον Εθνικό ύμνο, θα καρφώσω μαζί σας, θα αγχωθώ και θα πανηγυρίσω μαζί σας! Το μυαλό μου και η σκέψη μου θα είναι σε εσάς γιατί το αξίζετε. Η Ελλάδα είναι ήδη περήφανη για εσάς!»

 

Τελευταία Νέα