Ανδρεόπουλος: «Νίκη με εξαιρετική εμφάνιση»

Ανδρεόπουλος: «Νίκη με εξαιρετική εμφάνιση»

Ανδρεόπουλος: «Νίκη με εξαιρετική εμφάνιση»

Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του εξέφρασε ο τεχνικός της Εθνικής, Δημήτρης Ανδρεόπουλος. Στην μαχητικότητα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στάθηκε ο Ανδρέας Φράγκος

Ικανοποιημένοι τόσο από το αποτέλεσμα αλλά και από την εμφάνιση εμφανίστηκαν στις δηλώσεις τους ο προπονητής της Εθνικής Δημήτρης Ανδρεόπουλος αλλά και ο διεθνής ακραίος Ανδρέας Φράγκος.

«Το ζητούμενο είναι πάντα η νίκη. Ήρθε η νίκη χωρίς απώλεια σετ και για μια ακόμη φορά η εμφάνιση της ομάδας ήταν εξαιρετική. Σταθερά οι εμφανίσεις μας είναι από καλές ως πολύ καλές και αυτό μας τροφοδοτεί για νέα πράγματα. Στην Εθνική ταιριάζει γρήγορη επίθεση και δυνατό σερβίς, στοιχεία που τα έχουμε και πατάμε σε αυτά για να νικήσουμε. Η απώλεια κάποιου σετ είναι μέσα στο παιχνίδι, οι νίκες όμως είναι πιο σημαντικές και αυτές κυνηγάμε».

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Φράγκος σχολίασε: «Κάναμε μια καλή εμφάνιση σε όλους τους τομείς, δείχνουμε πόσο θέλουμε την πρόκριση. Το σημαντικό είναι ότι δείχνουμε μαχητικότητα στο γήπεδο και παίζουμε ολοένα και καλύτερα. Θα κριθεί στο τέλος, στο τελευταίο παιχνίδι στη Βοσνία η πρόκριση. Η Αυστρία είναι αρκετά καλή ομάδα, εμείς πάμε στη Βοσνία και αν και θα έχουμε δύσκολο ταξίδι θα αναζητήσουμε το 3-0 σετ. Μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

 

Best of internet