Λαμπρούση: «Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά»

Gazzetta team
Λαμπρούση: «Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά»

bet365

Η διεθνής κεντρική αναφέρθηκε στην πετυχημένη πορεία που ξεκίνησε τον Μάιο του 2018 και θα κλείσει τον Ιανουάριο του 2019 με τα παιχνίδια με Νορβηγία και Μαυροβούνιο.

Η Τζίνα Λαμπρούση, μετά την προπόνηση της Εθνικης γυναικών στο Μαρκόπουλο, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Η Ώρα Των Σπορ» της ΕΡΤ3. Η Λαμπρούση μίλησε επίσης για τις ελληνικές ομάδες που πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη και για το πως το ελληνικό γυναικείο βόλεϊ μπορεί να πάει ψηλά.

Αναλυτικά:

«Κλείνει ένας κύκλος που ξεκίνησε τον Μάιο του 2018 με πολλές επιτυχίες και πολλά χαμόγελα. Φέραμε λίγο το ελληνικό γυναικείο βόλεϊ μπροστά και πρωταγωνίστησε. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και επιτέλους ειδωθήκαμε ξανά όλες μαζί. Πάμε με σοβαρότητα για άλλες δύο νίκες για να κλείσει καλά ο κύκλος. Περιμένουμε στο Μαρκόπουλο τον κόσμο να μας στηρίξει, η είσοδος είναι ελεύθερη και θέλουμε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Το ελληνικό γυναικείο βόλεϊ πρέπει να είναι ψηλά. Στον Βόλο που ήμασταν και γενικά σε όλη την επαρχία ο κόσμος είναι δίπλα μας και το ίδιο πρέπει να γίνει στην Αθήνα. Όταν ένα παιδάκι βλέπει βόλεϊ και λέει ότι θέλει να ξεκινήσει να παίζει και αυτό, για εμάς είναι θησαυρός».

Αν είναι δείγμα γραφής ότι η βάση της Εθνικής είναι από τον Ολυμπιακό που κατέκτησε το Challenge Cup και τον ΑΟ Θήρας που πρωταγωνιστεί φέτος στην Ευρώπη: «Οι ελληνικές ομάδες δουλεύουν πολύ στα σωματεία και αυτό φαίνεται, ειδικά τα νησιά και κάποιες αθηναϊκές ομάδες και αυτό βοηθάει πολύ την Εθνική για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θεωρώ πως και εγώ έχω βάλει το λιθαράκι στην πετυχημένη αυτή πορεία, όπως όλες οι αθλήτριες που συμμετέχουν. Η δεύτερη εξάδα που βρίσκεται στον πάγκο και είναι έτοιμη να αγωνιστεί, είναι μέρος της επιτυχίας. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Τον τελευταίο χρόνο από την Ομοσπονδία έχει γίνει πολύ καλή οργάνωση και μαζί με το προπονητικό σταφ μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα