Στην Γλυφάδα και στο Μαρκόπουλο οι αγώνες των Εθνικών ομάδων βόλεϊ

Gazzetta team
Στην Γλυφάδα και στο Μαρκόπουλο οι αγώνες των Εθνικών ομάδων βόλεϊ

bet365

Στο κλειστό της Γλυφάδας και σε αυτό του Μαρκόπουλου θα φιλοξενηθούν αρχές Ιανουαρίου οι τελευταίοι εντός έδρας αγώνες των Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου η Εθνική ανδρών θα φιλοξενήσει την αντίστοιχη της Σουηδίας στο κλειστό της Γλυφάδας, ενώ την επόμενη μέρα η Εθνική γυναικών θα παίξει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Νορβηγίας στο κλειστό του Μαρκόπουλου. Και οι δύο αγώνες έχουν κοινή ώρα έναρξης 19.00 (μπορεί να υπάρξει τροποποίηση ανάλογα με το πρόγραμμα της ΕΡΤ).

Υπενθυμίζουμε ότι αμφότερες οι Εθνικές ομάδες έχουν προκριθεί στην τελική φάση των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και οι εντός έδρας αγώνες τον Ιανουάριο αναμένεται να έχουν πανηγυρικό χαρακτήρα.

Ουντινέζε – Γιουβέντους με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα