Η ώρα των γυναικών στην Ιαπωνία παρουσία Γεροθόθωρου

Gazzetta team
Η ώρα των γυναικών στην Ιαπωνία παρουσία Γεροθόθωρου

bet365

Την ώρα που το απόγευμα του Σαββάτου στο Τορίνο της Ιταλίας θα βγαίνει το ζευγάρι του τελικού στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών. στην Ιαπωνία θα ξεκινάει το 18ο παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικών. Την ώρα που το απόγευμα του Σαββάτου στο Τορίνο της Ιταλίας θα βγαίνει το ζευγάρι του τελικού στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών. στην Ιαπωνία θα ξεκινάει το 18ο παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικών.

Οι Ιάπωνες έχουν διοργανώσει άλλες τέσσερις φορές το Μουντιάλ βόλεϊ (1998 και 2006 στην Οσάκα, 1967 και 2010 στο Τόκιο) και για πρώτη φορά θα το φιλοξενήσουν σε 6 πόλεις.

Συνολικά 24 ομάδες θα μπουν το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στα γήπεδα της Γιοκοχάμα, του Σάπορο, του Κόμπε και του Χαμαμάτσου, ενώ αγώνες θα διεξαχθούν στην Οσάκα και στην Ναγκόγια. Η διοργάνωση θα επιστρέψει στην Γιοκοχάμα, εκεί όπου στις 20 Οκτωβρίου θα αναδειχθεί η κορυφαία ομάδα το κόσμου.

Πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα για τον Νώντα Γεροθόδωρο

Την Ελλάδα και την ελληνική διαιτησία θα εκπροσωπήσει ο Νώντας Γεροθόδωρος. Ο Έλληνας ρέφερι είναι από τις καλύτερες «σφυρίχτρες» του κόσμου και για πρώτη φορά στην καριέρα του θα ανέβει τη σκάλα του διαιτητή σε παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα