Ναράνχο: «Μεγάλη μου τιμή να είμαι προπονητής της Ελλάδας»

Gazzetta team
Ναράνχο: «Μεγάλη μου τιμή να είμαι προπονητής της Ελλάδας»

bet365

Θετικό το επίσημο ντεμπούτο του Γκιγιέρμο Ναράνχο στο πάγκο της Εθνικής Γυναικών, με τα κορίτσια του να επικρατούν με 3-0 του Μαυροβουνίου και τον ίδιο να αναφέρει πως είναι μεγάλη του τιμή που βρίσκεται στο πάγκο της ομάδας.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Χαρούμενος για την εμφάνιση και τη νίκη με 3-0 σετ επί του Μαυροβουνίου δήλωσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γκιγιέρμο Ναράνχο, ο οποίος έδωσε το πρώτο του επίσημο παιχνίδι στην Ελλάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος από το αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι το Μαυροβούνιο είναι σπουδαία ομάδα και το 3-0 μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι, τους βγάλαμε από την αρχή του αγώνα εκτός συστήματος και το μπλοκ και το σερβίς μας δούλεψε πολύ καλά. Είμαι περήφανος για την ομάδα μας. Τώρα με την Νορβηγία πρέπει να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο που παίξαμε με το Μαυροβούνιο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Έχω πολλούς φίλους και είναι μεγάλη τιμή που είμαι προπονητής της Εθνικής Ελλάδας».

 

Τελευταία Νέα