Βαγγέλης Περόπουλος: «Η φετινή προσπάθεια της Εθνικής πρέπει να έχει συνέχεια»

Gazzetta team
Βαγγέλης Περόπουλος: «Η φετινή προσπάθεια της Εθνικής πρέπει να έχει συνέχεια»

bet365

Ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής Γυναικών, Βαγγέλης Περόπουλος, μίλησε στην κάμερα του volleyball.gr για την προετοιμασία στην Πορταριά, για τον νέο Ομοσπονδιακό προπονητή Γκιγιέρμο Ναράνχο και το σχέδιο της Ομοσπονδίας για την αναβάθμιση του γυναικείου βόλεϊ.

«Η προετοιμασία κύλησε με πολύ κόπο και πολύ ευχαρίστηση ταυτόχρονα. Είναι γεγονός ότι όλοι βλέπουμε κάτι διαφορετικό, κάτι που μπορούν να επιβεβαιώσουν και οι αθλήτριες. Ουσιαστικά η οργάνωση και ο προγραμματισμός από τον νέο προπονητή, Γκιγιέρμο Ναράνχο και του σταφ, έχει ως αποτέλεσμα να γίνεται ποιοτική δουλειά στις προπονήσεις».

Τι διαφορετικό έχει ο νέος προπονητής της Εθνικής Γκιγιέρμο Ναράνχο;

«Τόσο ο Γκιγιέρμο και όλοι οι ξένοι προπονητές που προέρχονται από προηγμένες χώρες στο βόλεϊ, έχουν την τεχνογνωσία και την οργάνωση για να προχωρήσεις μπροστά. Στην Ελλάδα, όχι μόνο στο βόλεϊ αλλά και στο κράτος, υπάρχει μία ανοργανωσιά που έχουμε ως λαός. Στη χώρα μας προέχει πρώτα η κριτική, λιγότερο η οργάνωση και περισσότερο η τύχη».

Τι στόχοι υπάρχουν σε συνεργασία με την Ομοσπονδία και τον Ομοσπονδιακό τεχνικό;

«Όλοι περιμένουμε και ελπίζουμε μετά από 17 χρόνια η Εθνική να πάρει την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό. Θα είναι ο κινητήριος μοχλός μετά και την επιτυχία του Ολυμπιακού στο Challenge Cup, να δούμε το γυναικείο βόλεϊ εκεί που θέλουμε να είναι όλοι αυτοί που το αγαπάμε και ασχολούμαστε με αυτό. Αυτό που πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή είναι ότι αυτή η προσπάθεια πρέπει να έχει συνέχεια. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής πρέπει να δώσει τις κατευθύνσεις και για τις υπόλοιπες αναπτυξιακές Εθνικές, αλλά και στα σωματεία. Η σκέψη της Ομοσπονδίας είναι οι προπονητές που επιθυμούν να συζητήσουν με τους Ομοσπονδιακούς, να πάρουν συμβουλές και να πάρουν κατευθύνσεις. Στόχος είναι αυτό το project να δώσει καρπούς στο γυναικείο βόλεϊ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα