Πετρέας, Στιβαχτής: «Μπορούμε την διάκριση»

Πετρέας, Στιβαχτής: «Μπορούμε την διάκριση»

Πετρέας, Στιβαχτής: «Μπορούμε την διάκριση»

Αισιόδοξοι πως αυτή η Εθνική μπορεί να καταφέρει να διακριθεί είναι οι Γιώργος Πετρέας και Κώστας Στιβαχτής.

Για παιχνίδι επιπέδου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας επιβιβαστείτε στη Sportingbet. SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

Από τους παλαιότερους παίκτες της Εθνικής Ανδρών, ο αρχηγός Γιώργος Πετρέας και ο Κώστας Στιβαχτής, μίλησαν για τη νέα προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και την ευκαιρία που υπάρχει για διάκριση.

«Η προετοιμασία πάει πολύ καλά και ελπίζουμε να δημιουργηθεί μία καλή ομάδα. Προσπαθούμε καθημερινά για να είμαστε έτοιμοι όταν θα ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες» σχολίασε ο Κώστα Στιβαχτής και τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Γιώργος Πετρέας.

«Για άλλη μία χρονιά έγινε ανανέωση στην Εθνική. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τα νέα παιδιά να αγωνιστούν με το εθνόσημο και να αρπάξουν την ευκαιρία. Έχουμε πρώτα τους Μεσογειακούς Αγώνες, ωστόσο τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού και η πρόκριση στα τελικά του Ευρωβόλεϊ είναι ο μεγάλος μας στόχος» είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Αρκετοί προερχόμαστε από μία βεβαρημένη σεζόν και ευελπιστούμε να μην υπάρχουν τραυματισμοί, που είναι και το κυριότερο. Αρχηγό η ομάδα έχει τον Δημήτρη Τζούριτς που είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας. Δεν έχει όμως την δυνατότητα φέτος να είναι μαζί μας, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε όλη τη χρονιά. Πρέπει να φτιάξει το κορμί του γιατί η Εθνική δεν τελειώνει φέτος. Τον χρειαζόμαστε και πρέπει να είναι παρών στις μεγάλες διοργανώσεις και όλοι μας προσπαθούμε να καλύψουμε το κενό του. Με την εμπειρία αρκετών αθλητών κρατάμε τις ισορροπίες στην ομάδα και με τους χαρακτήρες που έχει θα τα καταφέρουμε χωρίς δυσκολία».

Best of internet