Χατζηευστρατιάδου: «Όλες δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Gazzetta team
Χατζηευστρατιάδου: «Όλες δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

bet365

Η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, μετά την πρώτη της επαγγελματική σεζόν στο εξωτερικό και στην Ουγγαρία με την φανέλα της MTK Budapest, της ήρθε η κλήση για την Εθνική Γυναικών.

Η 23χρονη κεντρική, αναφέρθηκε στην προετοιμασία στην Πορταριά και στον ανταγωνισμό που υπάρχει στις προπονήσεις με τις Γιώτα, Λαμπρούση και Εμμανουηλίδου.

«Υπάρχει ενθουσιασμός από όλες τις αθλήτριες. Προσπαθούμε να συντονιστούμε με τα βάρη, τις προπονήσεις για να βρούμε ρυθμό ως ομάδα και να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Είμαστε όλες κουρασμένες από την σεζόν που ολοκληρώθηκε, όμως το προσπερνάμε αυτό. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε όλες εδώ και προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός με τις αθλήτριες που ήταν ήδη στην Εθνική και αγωνίζονται στη θέση μου, όμως δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε μέρα. Είναι η Κατερίνα Γιώτα, η Τζίνα Λαμπρούση, η Μελίνα Εμμανουηλίδου και όλες προσπαθούμε για να δείξουμε τις δυνατότητές μας».

Για το μέλλον της: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα είμαι του χρόνου στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο».

 

Τελευταία Νέα