Η προεπιλογή της Εθνικής Γυναικών για τους Μεσογειακούς Αγώνες

Gazzetta team
Η προεπιλογή της Εθνικής Γυναικών για τους Μεσογειακούς Αγώνες

bet365

Στην 16άδα που θα συνεχίσει την προετοιμασία στην Πορταριά κατέληξε ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Γυναικών Γκιγιέρμο Ναράνχο Ερνάντεζ.

Ο Ισπανός τεχνικός μετά από το τριήμερο προπονήσεων που ολοκληρώθηκε στην πόλη της Μαγνησίας, ανακοίνωσε στις αθλήτριες την προεπιλογή του για τους Μεσογειακούς Αγώνες που θα γίνουν στην Ισπανία (22/6-1/7).

Η προετοιμασία συνεχίζεται με καθημερινές διπλές προπονήσεις και βάρη υπό τις οδηγίες του Γκιγιέρμο Ναράνχο και των συνεργατών του Νίκου Νπουτσουρή και Γιάννη Παρασχίδη.

Αναλυτικά:

Πασαδόροι: Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Όλγα Βεργίδου, Στέλλα Χριστοδούλου

Ακραίες: Ευαγγελία Μερτέκη, Μαρία Γενιτσαρίδη, Παναγιώτα Διώτη, Όλγα Στράντζαλη, Σία Τοτσίδου.

Διαγώνιες: Άλκηστις Καραφουλίδου, Ανθή Βασιλαντωνάκη.

Κεντρικές: Τζίνα Λαμπρούση, Κατερίνα Γιώτα, Μελίνα Εμμανουηλίδου, Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου.

Λίμπερο: Μαριαλένα Αρτακιανού, Μαρία Μυρίδου.

Η απουσία των Κονόμι και Κοκκινάκη στη θέση της λίμπερο έφερε στο Βόλο την Μαρία Μυρίδου, η οποία ήταν στον αρχικό προγραμματισμό των ομοσπονδιακών τεχνικών μόνο για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η λίμπερο των Μακεδόνων έλαβε μέρος στις προπονήσεις της Εθνικής και συμπεριελήφθη στην 16άδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα