Νίκες για τις «πράσινες» ακαδημίες βόλεϊ

Νίκες για τις «πράσινες» ακαδημίες βόλεϊ

Gazzetta team
Νίκες για τις «πράσινες» ακαδημίες βόλεϊ

bet365

Τρεις νίκες και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των «πράσινων» ακαδημιών βόλεϊ το Σαββατοκύριακο.

Τα «πράσινα» αποτελέσματα των ακαδημιών βόλεϊ

Δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης

Εύκολο μεσημέρι πέρασαν οι παίδες του Παναθηναϊκού στην πετοσφαίριση καθώς εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους και νίκησαν εύκολα τον ΑΟ Παλλήνης με 3-0 σετ (25-7, 25-9,25-12) για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΣΠΑΑΑ.

Παναθηναϊκός (Μαρκάκης): Τάτσης, Σερεμέτης, Λαμπαδάρης, Πίντζος, Κουτσομύτης, Φιλλιπακόπουλος, Τσακαρισιάνος, Κακάσας, Διαμαντής και Καμβούκος.

Τα κατάφεραν οι νεάνιδες

Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ πέτυχαν σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Αγίου Δημητρίου με 2-3 σετ σε έναν αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο 3ο λύκειο Αγίου Δημητρίου.

Αναλυτικά τα σετ (25-22, 24-26, 22-25, 25-22, 12-15)

Παναθηναϊκός: Λεωνίδου, Βογιατζόγλου, Γιανναρά, Γκιόκα, Καζάκη, Κούκουρου, Κάρμου, Παπαγεωργίου, Παππά, Παϊδά, Σωπασουδάκη, Τζαφέρη, Φιλιππούση και Τσιούχα.

Νίκη για Κορασίδες, ήττα για τις Κορασίδες 2

Με νίκη συνέχισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι κορασίδες του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΣΠΑΑΑ.

Τα κορίτσια του «τριφυλλιού» επιβλήθηκαν του ΣΑ Κολλεγίου με 3-0 σετ (25-5, 25-16, 25-21) πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση.

Παναθηναϊκός (Γονιού):Γιανναρά, Καζάκη, Κακούρου, Κάρμου, Παπαγεωργίου, Παππά, Τζαφέρη, Τσιούχα και Φιλιππούση.

Στον αντίποδα οι Κορασίδες 2 το πάλεψαν στο κλειστό «Ν.Πέρκιζας» κόντρα στον τοπικό ΓΣ Χαλανδρίου ωστόσο ηττήθηκαν τελικά με 3-1 σετ (26-24,25-22,25-27,25-16).

Ο ΠΑΟ αγωνίστηκε με τις εξής: Χότζα, Λιάτη, Δρακοπούλου, Καλταμπάνου, Κυρτάτου, Δημητρίου, Μαυρομούστακου, Αναστασοπούλου, Μιχελή, Κάσδαγλη και Βελισσαρίου.

 

Τελευταία Νέα