Διαψεύδουν τα επεισόδια οι Ultras Gate 3

Gazzetta team
Διαψεύδουν τα επεισόδια οι Ultras Gate 3

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα υπήρξε συμπλοκή ανάμεσα σε οπαδούς στα Τρίκαλα μετά την αναμέτρηση για αγώνα βόλεϊ γυναικών, κάτι που διαψεύδουν οι Ultras Gate 3 της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Η Άμιλλα Τρικάλων υποδέχθηκε την Αναγέννηση Καρδίτσας σε αγώνα για το βόλεϊ γυναικών και σύμφωνα με δημοσιεύματα υπήρξε συμπλοκή ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων έξω από το κλειστό μετά το τέλος της αναμέτρησης. Οι Ultras Gate 3 εξέδωσαν καυστική ανακοίνωση, διαψεύδοντας το δημοσίευμα, ενώ καταφέρθηκαν εναντίον κάποιον ανθρώπων που βρίσκονται στον ερασιτέχνη της δικής τους ομάδας.

«Με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα από τα Τρίκαλα από τοπικά μέσα και δυστυχώς από την άστοχη ανακοίνωση της ερασιτεχνικής Αναγέννησης θα θέλαμε να πληροφορήσουμε το φίλαθλο κόσμο της πόλης ότι το μόνο που έγινε στο κλειστό της Μπάρας ήταν ότι σταθήκαμε στην αγαπημένη μας Αναγέννηση στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ και όλοι μαζί πανηγυρίσαμε τη μεγάλη νίκη.

Τελικά, αυτό δεν πείραξε μόνο τους «γείτονες», που δεν είχαν άνθρωπο στο γήπεδο, αλλά και τον ερασιτέχνη της ομάδας μας. Όσοι ήταν στο γήπεδο το περασμένο Σάββατο στα Τρίκαλα ξέρουν πολύ καλά τι έγινε και τι όχι και πραγματικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε προς τι τόσα ψέματα. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τυφλή βία και ραντεβού θανάτου (εδώ γελάμε).

Αν θέλετε να διαλύσετε το τμήμα επειδή υπάρχουν συμπάθειες πείτε το ξεκάθαρα και μην ψάχνετε για άλλοθι, βλέποντας φαντάσματα. Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα έχουν συμβεί στην ομάδα ένα σωρό θέματα και δεν έχετε πάρει θέση πουθενά, παρά μόνο παλαιότερα που στοχοποιήσατε δύο μέλη μας. Τώρα βγήκατε να μας πείτε τι;

Κύριοι, το παιχνίδι άρχισε και τελείωσε χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Άλλωστε, το γράφει και το φύλλο αγώνα. Τώρα, αν οι πανηγυρισμοί με τα κορίτσια μας είναι αδίκημα, τότε καταδικάστε μας. Μάλιστα, θα θέλαμε να βάλετε και ένα τέλος στο διαχωρισμό της Αναγέννησης με επικίνδυνο τρόπο, λέγοντας στα παιδιά στα τμήματα υποδομής ότι η μεγάλη ομάδα ποδοσφαίρου είναι... άλλη Αναγέννηση. Εσείς σπέρνετε με αυτόν τον τρόπο την αμφιβολία και το μίσος σε μικρές ψυχές. Το ξέρετε πολύ καλά. Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε εδώ όποιον «υγιή» έχει μείνει να το σταματήσει γιατί στο αύριο της ομάδας θα είναι πρόβλημα», τονίζει αρχικά η ανακοίνωση, που στη συνέχεια σχολιάζει τις εξελίξεις και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

«Μέσα σε όλα αυτά θα θέλαμε να αναφερθούμε και στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στον προπονητή κύριο Βαζάκα. Να επικεντρωθεί στα του αγωνιστικού χώρου, όπως κάνει με μεγάλη επιτυχία (άλλωστε, από το καλοκαίρι είμαστε δίπλα του) και να αφήσει τις άστοχες δηλώσεις και πράξεις, που μόνο προβλήματα φέρνουν στην ομάδα μας», συνεχίζει και καταλήγει με ένα υστερόγραφο.

«Υ.Γ.: Μάλλον η εικόνα να πανηγυρίζουν οι ποδοσφαιριστές και τα κορίτσια του βόλεϊ μαζί μας κάποιους τους ενοχλεί αφάνταστα. Απ’ ότι φαίνεται ο κόσμος ξύπνησε. Λίγοι γραφικοί-τραγικοί σας πιστεύουν ακόμα. Ίσως τελικά γίνονται όλα αυτά για αυτόν τον λόγο. Επειδή μείνατε μόνοι σας. Η Αναγέννηση είναι μία».

 

Τελευταία Νέα