Euro 2019: Ο περήφανος Ναράνχο και η επιθυμία των διεθνών

Euro 2019: Ο περήφανος Ναράνχο και η επιθυμία των διεθνών

Gazzetta team
Euro 2019: Ο περήφανος Ναράνχο και η επιθυμία των διεθνών

bet365

Να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις εμφανίσεις σε Άγκυρα και Βουδαπέστη και η Εθνική να βάλει τις βάσεις για ακόμη καλύτερες μέρες ευχήθηκαν αμέσως μετά το ματς η αρχηγός Στέλλα Χριστοδούλου και η Αρέτα Κονόμη

Να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις εμφανίσεις σε Άγκυρα και Βουδαπέστη και η Εθνική να βάλει τις βάσεις για ακόμη καλύτερες μέρες ευχήθηκαν αμέσως μετά το ματς η αρχηγός Στέλλα Χριστοδούλου και η Αρέτα Κονόμη. Από την πλευρά του ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκιγιέρμε Ναράχνο δήλωσε περήφανος για την ομάδα του. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Ναράνχο: «Δεν μπορώ να μην είμαι περήφανος για αυτή την ομάδα και για την εμφάνιση κόντρα στην Ολλανδία. Δεχθήκαμε μόνο 5 μπλοκ από μια πανύψηλη ομάδα. Η Μπουίς μας έκανε τη ζημιά σήμερα, ήταν ασταμάτητη. Είναι δύσκολο απέναντι σε τέτοιες ομάδες να μπορέσεις να κερδίσεις κάτι. Κάναμε όμως την προσπάθειά μας και είμαι ευχαριστημένος. Στο πρώτο σετ βρεθήκαμε κοντά και το δεύτερο το χάσαμε στη λεπτομέρεια. Γενικά στο τουρνουά βγάλαμε ποιότητα. Χάσαμε μόνο από ομάδες, όπως η Ολλανδία, η Σερβία, η Βουλγαρία και η Τουρκία που παίζουν δύο διοργανώσεις πάνω από εμάς. Αυτές παίζουν VNL και εμείς Silver League. Νομίζω ότι αν εξαιρέσουμε το τελευταίο σετ με την Ολλανδία μπορέσαμε και τις κοιτάξαμε στα μάτια. Πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση και κάναμε εκπληκτικά παιχνίδια με Γαλλία και Φινλανδία».

Στέλλα Χριστοδούλου: «Ξέραμε από την αρχή τι αντίπαλος ήταν η Ολλανδία, ομάδα που μέχρι τώρα δεν έχει χάσει σετ. Στα δύο πρώτα σετ την κοιτάξαμε στα μάτια και την φθάσαμε στα όριά της. Ήμασταν πολύ κοντά στο να κάνουμε κάτι καλύτερα. Είμαι πολύ περήφανη για αυτή την Εθνική, από το πρώτο παιχνίδι μέχρι και το τελευταίο τα δώσαμε όλα. Εύχομαι αυτό το ευρωπαϊκό να είναι μόνο η αρχή και η Εθνική να συνεχίσει να τα δίνει όλα με πάθος και με ψυχή στο γήπεδο. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια μεγαλώνει και ωριμάζει το παιχνίδι μας. Αυτό το καλοκαίρι μάθαμε πολλά και γίναμε μεγαλύτερη ομάδα. Την επόμενη φορά που θα αντιμετωπίσουμε ομάδες όπως η Τουρκία, η Σερβία και η Ολλανδία θα είναι καλύτερα τα πράγματα».

Αρέτα Κονόμι: «Η Ολλανδία έχει... μεγαθήρια πάνω στο φιλέ και αν δεν κάνω λάθος τα τελευταία πέντε χρόνια έχει τον ίδιο κορμό αθλητριών. Είναι εκπληκτική ομάδα και μπορεί να φθάσει μέχρι τον τελικό. Είμαι και εγώ περήφανη γιατί παλέψαμε όσο μπορούσαμε, ειδικά στα δύο πρώτα σετ, θέλαμε το κάτι παραπάνω αλλά δυστυχώς δεν έγινε, ακριβώς γιατί παίζαμε με την Ολλανδία. Ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία, αντιμετωπίσαμε ομάδες που δεν τις... βλέπεις και πήραμε πολλά από αυτές».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα