Από την φυλακή στην Τρεντίνο ο Σόσα (vid)

Φώτης Καρακούσης
Από την φυλακή στην Τρεντίνο ο Σόσα (vid)

bet365

Από την «κόλαση» της φυλακής στον «παράδεισο» του Ιταλικού πρωταθλήματος βρέθηκε ο Λουίς Σόσα Σιέρα με τον 24χρονο πρώην κεντρικό Κουβανό να υπογράφει ως ακραίος στην Τρεντίνο.

Τον Ιούλιο του 2016 και ενώ όλοι έλεγαν για μια φουρνιά που μπορεί να ξαναφέρει την Κούβα στον δρόμο των επιτυχιών, τα πάντα για πέντε διεθνείς Κουβανούς πήγαν να καταστραφούν. Κατηγορήθηκαν για βιασμό 16χρονης Φιλανδής, καταδικάστηκαν και οδηγήθηκαν στην φυλακή.

Ένας από αυτούς, ήταν και ο Λουίς Σόσα Σιέρα, ο ύψους 1.97 κεντρικός, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που αποφυλακίστηκε, τονίζοντας μάλιστα πως θα κινηθεί δικαστικά εναντίον των Φιλανδών.

Τρία χρόνια μετά, η ζωή του Σόσα φαίνεται να γυρνάει εντελώς προς το καλύτερο. Ο 24χρονος όχι απλά κατάφερε να σταθεί στα πόδια του μετά την μεγάλη αυτή περιπέτεια, αλλά θα συνεχίσει την καριέρα του και μάλιστα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Ο λόγος για την Τρεντίνο, με τους Ιταλούς να τον ανακοινώνουν, αλλά όχι ως κεντρικό.

Ο Σόσα θα αγωνιστεί στην κάτοχο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων ως ακραίος, καθώς οι Ιταλοί δούλεψαν μαζί του το τελευταίο διάστημα σε αυτή την θέση και θέλησαν να του δώσουν αυτή την ευκαιρία που ήθελε όσο τίποτα. Μένει να δούμε αν θα καταφέρει να την πιάσει από τα μαλλιά, αν και ήδη όπως αναφέραμε έχει κάνει την αρχή.

 

Τελευταία Νέα