Μαγική ανατροπή και κούπα για Λούμπε (pics)

Μαγική ανατροπή και κούπα για Λούμπε (pics)

bet365

Επική ανατροπή και πρωτάθλημα για την Λούμπε. Η ομάδα του Οσμάνι Χουαντορένα παρότι έχανε με 2-0 επικράτησε εκτός έδρας της Περούτζια με 3-2 και κατέκτησε τον τίτλο!

Ματς διαφήμιση του βόλεϊ στην Περούτζια, όπου η τοπική ομάδα και η Λούμπε τα έδωσαν όλα στον πέμπτο τελικό του Ιταλικού πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες είχαν κερδίσει από τα δύο παιχνίδια που είχαν δώσει στην έδρα τους και μάλιστα σχετικά εύκολα και όλα κρίθηκαν στο πέμπτο.

Εκεί όπου η Περούτζια έδειχνε να... καθαρίζει και αυτό το παιχνίδι άνετα, καθώς προηγήθηκε με 2-0, ωστόσο λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο-Οσμάνι Χουαντορένα. Ο Κουβανός σούπερ σταρ μαζί με τον συμπατριώτη του Σιμόν οδήγησαν τους φιλοξενούμενους στην επική ανατροπή και στη νίκη με 3-2 (25-22, 25-21, 12-25, 21-25, 10-15).

Μια νίκη ποπυ τους έδωσε το πρωτάθλημα με μειονέκτημα έδρας. Πρώτος σκόρερ για τους θριαμβευτές ήταν ο Σοκόλοφ με 19 πόντους και τον ακολούθησαν οι Χουνατορένα, Σιμόν με 16, αλλά και ο Λεάλ (επίσης Κουβανός) με 15. Για τους ηττημένους ο Λεόν είχε 20, ο Ατανασίεβιτς 14 και ο Λάνζα 10.

MVP του πρωταθλήματος δεν θα μπορούσε να βγει άλλος από τον Χουαντορένα με τον Κουβανό που εδώ και χρόνια παίζει στην Εθνική Ιταλίας, να δείχνει πως όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και καλύτερος.

 

Τελευταία Νέα