Πάτησε κορυφή πριν τον Ολυμπιακό η Τρεντίνο

Πάτησε κορυφή πριν τον Ολυμπιακό η Τρεντίνο

Φώτης Καρακούσης
Πάτησε κορυφή πριν τον Ολυμπιακό η Τρεντίνο

bet365

Με εξαίρεση το πρώτο σετ, η Τρεντίνο έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Πάντοβα, επικράτησε με 3-0 και πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό έπιασε στην κορυφή την Περούτζια που έχει ένα ματς λιγότερο.

Πανέτοιμη για τον μεγάλο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Ρέντη την ερχόμενη Τρίτη, έδειξε πως είναι η Τρεντίνο. Η ιταλική ομάδα με εξαίρεση το πρώτο σετ στο οποίο ίσως είχε το μυαλό στον πρώτο ημιτελικό του CEV Cup, δεν είχε πρόβλημα απέναντι στην Πάντοβα και επικράτησε με 3-0 (25-23, 25-18, 25-16). Μια νίκη που την ανέβασε στην κορυφή του πρωταθλήματος με 54 βαθμούς, όσους έχει και η Περούτζια με ένα ματς λιγότερο όμως και έδειξε (όχι πως χρειαζόταν) το πόσο δυνατή ομάδα είναι.

Ο αγώνας με εξαίρεση το πρώτο σετ ήταν ένας υγιεινός περίπατος για τους παίκτες του Άντζελο Λορεντζέτι που με την σειρά του βρήκε την ευκαιρία να κάνει αλλαγές και να ξεκουράσει κάποιους ενόψει του αγώνα με τους Πειραιώτες. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Κοβάσεβιτς με 16 πόντους και τον ακολούθησε ο Βετόρι με 14, ενώ ο Ράσελ είχε 9 και ο Λίσινατς 7.

Οι Ιταλοί είχαν συνολικά 63% στην επίθεση, ένα ποσοστό που δύσκολα συναντάς ειδικά σε τόσο δυνατά πρωταθλήματα, με τον Λορεντζέτι να ξεκινά με τους Ράσελ, Βετόρι, Τζιανέλι, Κανταρέλο, Λίσινατς, Κοβάσεβιτς και λίμπερο τον Γκρεμπενίκοφ.

 

Τελευταία Νέα