Ούτε παραγγελία για Ιταλία, τεράστια μάχη στον 9ο όμιλο

Φώτης Καρακούσης
Ούτε παραγγελία για Ιταλία, τεράστια μάχη στον 9ο όμιλο

bet365

Με την οικοδέσποινα Ιταλία να είναι η μεγάλη κερδισμένη, καθώς ούτε παραγγελία να την είχε κάνει, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της τρίτης φάσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Τεράστιες μάχες αναμένονται στον 9ο όπου βρίσκονται ΗΠΑ, Βραζιλία και Ρωσία.

Aξεπέραστο Live Στοίχημα και πολλά ειδικά στοιχήματα για όλους τους αγώνες! (21+)

Έναν βατό όμιλο και έναν σκέτο «φωτιά» έβγαλε η κληρωτίδα της τρίτης φάσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Ο βατός είναι ο 10ος που έχει μέσα και την ιδιαίτερα τυχερή Ιταλία (από τον πρώτο έως τώρα, ούτε παραγγελία να τις είχε κάνει τις κληρώσεις), την Πολωνία και τη Σερβία. Ένας ισορροπημένος όμιλος που έχει ωστόσο φαβορί για τις δύο θέσεις την Ιταλία και τη Σερβία, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η προηγούμενη Παγκόσμια πρωταθλήτρια δεν μπορεί να βρεθεί στα ημιτελικά.

Όσον αφορά τον 9ο, μιλάμε για τον απόλυτο χαμό, καθώς αντιμέτωπες θα βρεθούν οι ΗΠΑ (η μοναδική αήττητη ομάδα στην διοργάνωση), η Ρωσία που ήταν το μεγάλο φαβορί πριν την έναρξη του Μουντιάλ και η Βραζιλία, η κάτοχος του χρυσού μεταλλίου στους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες και μια από τις πιο ιστορικές ομάδες στο συγκεκριμένο άθλημα. Οι ομάδες στον 9ο όμιλο έχουν κατακτήσει όλα τα χρυσά στους Ολυμπιακούς Αγώνες από το 2004 ως σήμερα (2 η Βραζιλία κι από ένα Ρωσία, ΗΠΑ).

Και σε αυτό τον όμιλο υπάρχουν φαβορί, μιας και οι ΗΠΑ με την Ρωσία δείχνουν να είναι ένα βήμα μπροστά, αλλά όπως αναφέραμε κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τους Βραζιλιάνους γιατί θα το πληρώσει άσχημα...

Αναλυτικά οι όμιλοι

9ος όμιλος

ΗΠΑ

Βραζιλία

Ρωσία

10ος όμιλος

Πολωνία

Ιταλία

Σερβία

 

Τελευταία Νέα