Ξέφυγε ο Βελάσκο πανηγυρίζοντας τη νίκη της Αργεντινής (vid)

Φώτης Καρακούσης
Ξέφυγε ο Βελάσκο πανηγυρίζοντας τη νίκη της Αργεντινής (vid)

bet365

Χειρονομία που σίγουρα δεν τον τιμά, από την στιγμή μάλιστα που μιλάμε για έναν από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία του βόλεϊ, έκανε ο τεχνικός της Αργεντινής Χούλιο Βελάσκο, πανηγυρίζοντας τη νίκη επί της Πολωνίας.

Ναι μεν ο αγώνας της Πολωνίας με την Αργεντινή να είχε μεγάλη ένταση και τον διαιτητή να μην βλέπει σωστά ούτε το βίντε ριπλέι κάποιες φορές, αλλά η αλήθεια είναι πως ο πανηγυρισμός του Χούλιο Βελάσκο στο τέλος δεν τον τιμά καθόλου, ειδικά ως προπονητή όπου και θεωρείται μέσα στους καλύτερους στον κόσμο.

Η Αργεντινή κατάφερε στο τέλος να πάρει την μεγάλη νίκη επικρατώντας με 3-2 των Πολωνών, παρότι αδιάφορη βαθμολογικά και ο 66χρονος τεχνικός της με τεράστια καριέρα, ξεπέρασε τα όρια. Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και με την γνωστή κίνηση του χεριού, πανηγύρισε προς τον κόσμο της Πολωνίας, αλλά και τον προπονητή της Βιτάλ Χέινεν.

Χειρονομίες που σίγουρα δεν τιμούν έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει όσο ελάχιστοι στο άθλημα, από την στιγμή μάλιστα που ακόμα και με τη νίκη αυτή, η ομάδα του ούτε με θαύμα δεν μπορεί να προκριθεί στην εξάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα