Κέρδισε και ελπίζει σε πρωτιά η Ολλανδία

Φώτης Καρακούσης
Κέρδισε και ελπίζει σε πρωτιά η Ολλανδία

bet365

Η επέλαση της Ολλανδίας συνεχίστηκε με τους «οράνιε» να επικρατούν με 3-1 της Αιγύπτου και να βρίσκονται πολύ κοντά στην κατάκτηση της πρωτιάς στον δεύτερο όμιλο.

Ήταν να μην πάρει μπρος η Ολλανδία. Οι... τουλίπες μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Καναδά όχι απλά πάτησαν γκάζι αλλά δεν λένε να το αφήσουν, έκαναν το τέσσερα στα τέσσερα και πλέον ελπίζουν ακόμα και στην πρωτιά του ομίλου. Τελευταίο τους... θύμα η Αίγυπτος την οποία και κέρδισαν με 3-1 (18-25, 21-25, 25-23, 16-25) και όπως αναφέραμε έκαναν άλμα πρωτιάς.

Μια πρωτιά που θα έρθει κατά μεγάλη πιθανότητα αν η Γαλλία επικρατήσει του Καναδά, καθώς τότε θα ισοβαθμίσει με την Βραζιλία στις 4 νίκες, λογικά θα έχουν τα ίδια σετ και όλα θα κριθούν στους πόντους. Αν πάλι κερδίσει ο Καναδάς, αλλά και η Βραζιλία, τότε πάμε για τριπλή ισοβαθμία στις τέσσερις νίκες και ήδη μας πόνεσε το κεφάλι μας που το γράψαμε.

Στα του ματς η Ολλανδία έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την πρώτη φάση καιώς μόνο στο σετ που έχασε δεν έπιασε την γνωστή καλή απόδοση. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Τερ Μάατ που έφτασε τους 26 πόντους με τον Πάρκινσον να ακολουθεί με 12, τον Ραουβέρτινκ με 11 και τον Γκάρντενερ με 10.Για τους ηττημένους ο Χισάμ με 19 πόντους ήταν ο μόνος με διψήφιο αριθμό.

Αίγυπτος (Μοσελί): Αμπντελχάι 6, Σαφίκ 5, Αμπού 9, Αμπντάλα 5, Μασούντ 1, Αμπντελραχμάν 2, Αλί (-λ)/ Σεουντί 4, Χασάν 2, Χισάμ 19, Μοχάμεντ 8, Άτια 1

Ολλανδία (Βερμιούλεν): Τερ Μαατ 26, Πάρκινσον 12, Ραούβερντινκ 11, Γκάρντερεν 10, Κεέμνικ 4, Σμιτ 2, Ντρόνκενς (-λ), Τερ Χορστ 5, Γιόρνα 3, Βαν Χάρλεμ 2, Αζίζ

 

Τελευταία Νέα