Κέρδισε και ελπίζει για πρωτιά η Βουλγαρία

Φώτης Καρακούσης
Κέρδισε και ελπίζει για πρωτιά η Βουλγαρία

bet365

Την τρίτη τους νίκη σε τέσσερα ματς πέτυχαν οι Βούλγαροι με τους γείτονες να επικρατούν με 3-0 της Κούβας και να ελπίζουν ακόμα και για πρωτιά.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Εμφατική νίκη για την Βουλγαρία επί της Κούβας. Οι οικοδεσπότες κράτησαν τους Κουβανούς για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο μηδέν σετ επικρατώντας με 3-0 (22-25, 16-25, 18-25) και πλέον έχουν ελπίδες ακόμα και για την πρωτιά. Μια πρωτιά που μπορεί να έρθει αρχικά μόνο αν η Πολωνία κερδίσει αύριο το Ιράν. Τότε οι Πολωνοί θα έχουν 4 νίκες και από 3 οι οικοδεσπότες με τους Ιρανούς και όλα θα παιχτούν την τελευταία αγωνιστική που θα παίξουν Βουλγαρία – Πολωνία και Φινλανδία – Ιράν.

Αν σήμερα όμως κερδίσουν οι Ιρανοί, τότε σίγουρα θα είναι πρώτοι, εκτός αν χάσουν από τους Φινλανδούς που θα είναι και μεγάλη έκπληξη. Στα του αγώνα οι παίκτες του Κονσταντίνοφ έπαιξαν σοβαρά σε όλα τα σετ και κατάφεραν να φτάσουν άνετα στη νίκη, αφήνοντας μόνο στο πρώτο σετ τους αντιπάλους τους να περάσουν τους 20 πόντους, φτάνοντας τους 22.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ουτσίκοφ με 17, με τον πρώην διαγώνιο του ΠΑΟΚ να είναι και ο μοναδικός με διψήφιο αριθμό για τους Βούλγαρους. Για τους ηττημένους ο Γκουτιέρες είχε 13 και ο Μελγκαρέχο 12 αλλά δεν έφτασαν για να μπορέσουν να κοιτάξουν στα μάτια τους οικοδεσπότες.

Τα σετ: 22-25, 16-25, 18-25

Κούβα (Βίβες): Μελκαρέχο 12, Οσόρια 4, Γκουτιέρεζ 13, Γόιντε, Αλόνσο 7, Λόπεζ 3, Γκαρσία –λ / Γιαντ, Ταμποάδα, Ερέρα 4, Λεόν.

Βουλγαρία (Κονσταντίνοφ): Μπρατόεφ 9, Ουτσίκοφ 17,Πέντσεφ 7 Ν., Γιοσίφοφ 6, Γκότσεφ 9, Σεγκάνοφ 3, Σαλπάροφ-λ / Πέντσεφ Ρ. 2, Σκρίμοφ.

 

Τελευταία Νέα