Με περίπατο τέσσερα στα τέσσερα οι Ιταλοί

Φώτης Καρακούσης
Με περίπατο τέσσερα στα τέσσερα οι Ιταλοί

bet365

Την ξέφρενη πορεία τους συνεχίζουν οι Ιταλοί με τους οικοδεσπότες να κερδίζουν με χαρακτηριστική άνετη και τον Άγιο Δομήνικο κάνοντας το τέσσερα στα τέσσερα.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Παίζοντας σε ένα σχετικά εύκολο όμιλο, η Ιταλία ήταν φαβορί για την πρωτιά και ως τώρα το δείχνουν και στο τάραφλεξ. Η «σκουάντρα ατζούρα» μετράει ένα τέσσερα στα τέσσερα, κερδίζοντας και τον Άγιο Δομήνικο με 3-0 (12-25, 18-25, 15-25). Ο αγώνας πραγματικά δεν χρήζει της παραμικρής ανάλυσης, καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν τεράστια.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Χουαντορένα με 17 με τον Ζάιτσεφ να ακολουθεί με 12. Για τους ηττημένους που σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσαν να κοιτάξουν τους αντιπάλους τους στα μάτια, ο Λόπεζ με 12 ήταν ο μοναδικός με διψήφιο αριθμό.

Τα σετ: 12-25, 18-25, 15-25

Άγιος Δομήνικος (Σάντσεζ) Κοντρέρας, Λόπεζ 12, Αμπρέου 1, Κάσερες, Ρομέρο, Παουλίνιο 1, Μιέσες –λ / Τάπια 8, Βαλντέζ 4, Γκονζάλεζ, Πέρεζ, Κρουζ 2.

Ιταλία (Μπλεντζίνι): Ζάιτσεφ 12, Χουαντορένα 17, Λάνζα 6, Ματζόνε 8, Ανζάνι 7, Τζιανέλι 3, Κολάτσι –λ / Ραντάτσο 1, Μαρουότι 3, Νέλι.

 

Τελευταία Νέα