Πάλεψε η Αυστραλία, αλλά νίκησαν και πάλι οι ΗΠΑ

Φώτης Καρακούσης
Πάλεψε η Αυστραλία, αλλά νίκησαν και πάλι οι ΗΠΑ

bet365

Ωραίο παιχνίδι στο Μπάρι με την Αυστραλία να δυσκολεύει και με το παραπάνω τις ΗΠΑ, αλλά τους Αμερικάνους να παίρνουν τη νίκη με 3-2 για την δεύτερη αγωνιστική του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ντόρτμουντ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αν o Μάρκο Ρόις σκοράρει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Πρέπει να της αρέσουν τα τάι μπρέικ. Ο λόγος για την Αμερική που μετά την Σερβία χρειάστηκε πέντε σετ για να κερδίσει και την Αυστραλία. Τα φιλότιμα «καγκουρό» πάλεψαν και με το παραπάνω, παρότι βρέθηκαν πίσω με 2-0, ισοφάρισαν, αλλά οι ΗΠΑ ήταν αυτές που πήραν τη νίκη επικρατώντας με 3-2 (23-25, 20-25, 25-22, 25-23, 10-15) για την δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου.

Ο αγώνας ήταν παραπάνω ντέρμπι από όσο θα περίμενε και ο πιο φανατικός φίλος της Αυστραλίας η οποία πάλεψε και με το παραπάνω το ματς απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο. Στο τέλος όμως νίκησε η πιο έμπειρη ομάδα και αυτή που έχει μάθει να... καθαρίζει τέτοια παιχνίδια ακόμα και αν βρεθεί σε κακή ημέρα όπως βρέθηκε σήμερα.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Άντερσον με 20 πόντους και τον ακολούθησαν οι Σάντερ και Ράσελ με 16 και 14 αντίστοιχα. Για τους ηττημένους ο Ουίλιαμς αν και ήρθε από τον πάγκο είχε 21 και ο Στέιπλες που επίσης δεν ξεκίνησε ακολούθησε με 12.

Αυστραλία (Λεμπέντιου Μαρκ): Γκράχαμ 9, Μουτ 9, Κάρολ 6, Ουόκερ 4, Σμιθ 1, Πίκοκ, Πέρι (-λ), Ουίλιαμς 21, Στέιπλες 12, Σάντερσον 2.

ΗΠΑ (Σπίροου): Άντερσον 20, Ράσελ 14, Σάντερ 16, Χολτ 7, Άβεριλ 6, Κρίστενσον 4, Σότζι Ε. –λ / ΜακΝτόνελ 3, Γέντρικ.

 

Τελευταία Νέα