Άνετα η Γαλλία, σημαντική η συμμετοχή Ν' Γκαπέ

Άνετα η Γαλλία, σημαντική η συμμετοχή Ν' Γκαπέ

Φώτης Καρακούσης
Άνετα η Γαλλία, σημαντική η συμμετοχή Ν' Γκαπέ

bet365

Με την συμμετοχή του Έρβιν Ν' Γκαπέ να κλέβει την παράσταση, καθώς φάνηκε πως ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, η Γαλλία ξεκίνησε με νίκη στο Μουντιάλ, επικρατώντας της Κίνας με 3-0.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Το ό,τι η Γαλλία θα κέρδιζε την Κίνα στην πρεμιέρα και των δύο στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν δεδομένο, καθώς μιλάμε για διαφορά κλάσης. Το ζήτημα ήταν αν θα έπαιζε ο Έρβιν Ν' Γκαπέ, καθώς ο σούπερ σταρ της Ζενίτ πλέον είχε προβλήματα με τους κοιλιακούς του.

Ο ηγέτης των «τρικολόρ» αγωνίστηκε κανονικά και η Γαλλία επικράτησε με το άνετο 3-0 (25-20, 25-21, 25-17) των Κινέζων που από την πλευρά τους σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσαν να δυσκολέψουν τους αντιπάλους τους.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μπογιέ με 23 πόντους και τον ακολούθησε ο Τιλί με 10. Για τους ηττημένους ο Ζιανγκ με 10 ήταν ο μοναδικός με διψήφιο αριθμό και φυσικά δεν μπορούσε να φτάσει για να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.

Τα σετ: 3-0 (25-20, 25-21, 25-17)

ΓΑΛΛΙΑ (Τιλί): Μπογιέ 23, Τιλί 10, Νγκαπέ 6, Λε Γκοφ 6, Τονιουτί 2, Λε Ρου 1 / Γκρεμπένικοφ (λ), Μπριζάρ, Λινέλ 4, Σινενιέζε 5.

ΚΙΝΑ (Λοζάνο): Ζιανγκ 10, Τσεν 9, Λιου 8, Τζι 6, Ράο 5, Μάο / Τονγκ (λ), Γιου, Ντου, Τανγκ 3.

 

Τελευταία Νέα