Ιδανικό ξεκίνημα για Βουλγαρία (pics)

Φώτης Καρακούσης
Ιδανικό ξεκίνημα για Βουλγαρία (pics)

bet365

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η Βουλγαρία με την ομάδα του Πλάμεν Κονσταντίνοφ να επικρατεί της Φινλανδίας με 3-0.

Από την στιγμή που για πρώτη φορά φέτος το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα διεξάγεται σε δύο χώρες, η πρεμιέρα του είχε δύο παιχνίδια, καθώς εκτός της Ιταλίας που νίκησε την Ιαπωνία, είχαμε και την αναμέτρηση της άλλης οικοδέσποινας Βουλγαρίας. Η ομάδα του Πλάμεν Κονσταντίνοφ έχοντας την συμπαράσταση του κόσμου στη Βάρνα με το κλειστό να είναι κατάμεστο, επικράτησε της Φινλανδίας του Ίμι Τερβαπόρτι (νέος πασαδόρος του Ολυμπιακού) με 3-0 (25-21, 25-19, 25-22). Μια σημαντική νίκη για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι Βούλγαροι παρά τα προβλήματα που υπήρχαν όχι μόνο αγωνιστικά από τις πολλές απουσίες, αλλά και στο κλίμα λόγω με τις πολλές κόντρες το τελευταίο διάστημα, έδειξαν από το πρώτο σερβίς πως δεν είχαν καμία διάθεση να κάνουν το ματς ντέρμπι και δεν το έκαναν.

Έφτασαν με σχετική άνεση στη νίκη απέναντι σε μία Φινλανδία που στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση δεν έδειξε και κάτι φοβερό. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μπρατόεφ με 15 πόντους, με τον πρώην διαγώνιο του ΠΑΟΚ Νικολάι Ουτσίκοφ να ακολουθεί με 12 και τον Σκρίμοφ να έχει 11. Για τους ηττημένους μόνο ο Σίβουλα έφτασε τον διψήφιο αριθμό, με τους 10 να μην φτάνουν για να μπορέσει η ομάδα του να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Βουλγαρία: Μπρατόεφ 15, Ουτσίκοφ 12, Σκρίμοφ 11, Γιοσίφοβ 9, Νικόλοφ 7, Σεγκάνοφ 2, Σαλπάροφ (-λ),

Φινλανδία: Σίβουλα 10, Σινκόνεν 8, Ρονκάινεν 7, Σιίριλα 5, Κράστινς 4, Τερβαπόρτι 2, Κέρμινεν (-λ), Σουικόνεν 4, Μάκινεν 2, Καϊσλάσαλο 1, Μπρέιλιν.

 

Τελευταία Νέα