Μετά τον Ρεζέντε, πήρε και Λεάλ η Λούμπε (vids)

Μετά τον Ρεζέντε, πήρε και Λεάλ η Λούμπε (vids)

bet365

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για την Λούμπε Τσιβιτανόβα, με την φιναλίστ του φετινού Champions League να αποκτά τον Μπρούνο Ρεζέντε και τον Γιοάντι Λεάλ.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα καυτό στο μεταγραφικό κομμάτι του παγκόσμιου βόλεϊ και ήδη έχουν αρχίσει να σκάνε τα πρώτα μεγάλα... μπαμ. Μετά τη Ζενίτ με την απόκτηση του Ν' Γκαπέ, της Περούτζια με την προσθήκη του Λεόν και της Μόντενα με την μεταγραφή του Ζάιτσεφ, ήρθε η σειρά της Λούμπε Τσιβιτανόβα να κάνει δύο ηχηρότατες προσθήκες.

Η ιταλική ομάδα που φέτος πάλεψε και με το παραπάνω κόντρα στην πανίσχυρη Ζενίτ στον τελικό του Champions League, αρχικά απέκτησε τον Μπρούνο Ρεζέντε, έναν από τους καλύτερους πασαδόρους στον κόσμο, με τον Βραζιλιάνο να φεύγει από την Μόντενα, όμως δεν έμεινε εκεί. Το πρωί της Δευτέρας η Λούμπε γνωστοποίησε την απόκτηση του 29χρονου Κουβανού ακραίου Γιοάντι Λεάλ, ο οποίος για πρώτη φορά θα παίξει στην Ευρώπη.

Ο Λεάλ αγωνιζόταν στην Βραζιλία και την Σάντα Κρουζέιρο κατακτώντας πέντε πρωταθλήματα, τρία κύπελλα, δύο σούπερ καπ, τέσσερα Σουνταμερικάνα και τρία παγκόσμια πρωταθλήματα συλλόγων μέσα σε έξι χρόνια.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Λεάλ ανέφερε σχετικά: «Ανυπομονώ να παίξω στο ιταλικό πρωτάθλημα. Είμαι χαρούμενος που θα γίνω μέλος ενός σπουδαίου συλλόγου όπως είναι η Λούμπε. Θα είναι η πρώτη μου φορά που θα αγωνιστώ στην Ευρώπη και επέλεξε την Τσιβιτανόβα για αυτή τη νέα περιπέτεια. Ελπίζω να προσαρμοστώ γρήγορα. Είμαι σίγουρος ότι θα δημιουργήσουμε μία εξαιρετική ομάδα με τους υπόλοιπους παίκτες». Η φιναλίστ του φετινού Champions League ανανέωσε και με τον Τσβετάν Σοκόλοφ και δείχνει έτοιμη για την υπέρβαση, την ίδια στιγμή που πολλές ομάδες ενισχύονται σε μεγάλο βαθμό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα