Στάνκου: «Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου»

Στάνκου: «Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου»

Gazzetta team
Στάνκου: «Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου»

bet365

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του έμεινε ο Σέρτζιου Στάνκου μιλώντας μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της BBSK με 3-2 για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Αναλυτικά ο Ρουμάνος τεχνικός ανέφερε τα εξής: «Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα και το επίπεδο που είχε στο παιχνίδι της στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Μου άρεσε η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε από τον κόσμο της ομάδας, τους οποίους χρειαζόμασταν και ήταν δίπλα μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ξέραμε πώς είχαμε απέναντι μας μία δυνατή ομάδα με πολλούς διεθνείς παίκτες στην εθνική Τουρκίας και ήξερα ακόμη και όταν ήμασταν μπροστά με 2-0 πώς μπορούν να αντιδράσουν, κάτι που έκαναν, αλλά φτάσαμε τελικά στη νίκη».

Για το αν υπάρχει απογοήτευση για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ήταν μπροστά με 2-0: «Δεν είμαι απογοητευμένος. Ξέραμε πώς είναι δυνατή ομάδα. Ο τρόπους που ξεκινήσαμε και ολοκληρώσαμε το παιχνίδι ήταν καλός. Ήταν φυσιολογική η εξέλιξη για ένα τέτοιο παιχνίδι. Η νίκη μας ήταν σημαντική και ήταν ένα βήμα για να προκριθούμε.

Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου τη δεδομένη στιγμή, μετά από συνεχόμενα και "γεμάτα" παιχνίδια».

Για τον Χιμένες και πότε θα είναι έτοιμος: «Είναι σε καλή φυσική κατάσταση και τον χρειαζόμαστε. Όμως, ο Γκόρτσανιουκ στα τελευταία παιχνίδια κάνει καλή δουλειά και θα πρέπει ο Χαβιέ να παλέψει για τη θέση του στο βασικό σχήμα».

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα