Για τη νίκη-πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Για τη νίκη-πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Για τη νίκη-πρόκριση ο ΠΑΟΚ

bet365

Στην Ουγγαρία έκανε την αρχή κερδίζοντας την Κασνιμπάρτσικα με 3-2. Σήμερα (19:00) στην Πυλαία ο ΠΑΟΚ θέλει ακόμα μια νίκη που θα του δώσει την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Μπασκόνια - Ολυμπιακός! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Τη νίκη που θα του δώσει και την πρόκριση στον β΄προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ θα προσπαθήσει να πάρει ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς με την ουγγρική Κασνιμπάρτσικα στο PAOK Sports Arena. (17/10, 19.00, OTE-Sport7).

Ο ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα στην Ουγγαρία είχε νικήσει με 3-2 σετ και εάν νικήσει με οποιοδήποτε σκορ θα προκριθεί και θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα μεταξύ της τουρκικής BBSK Κωνσταντινούπολης και της φινλανδικής Σασταμάλα.

Στον πρώτο αγώνα η τουρκική ομάδα είχε νικήσει εκτός έδρας 3-2 σετ και αύριο Τετάρτη στις 17/10 (17.00) θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας, όπως συμβαίνει και με τον δικέφαλο.

Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ ηττηθεί 3-2 σετ θα παιχτεί χρυσό σετ 15 πόντων για την πρόκριση και αν κάτι πάει στραβά και υπάρξει αποκλεισμός ο δικέφαλος θα συνεχίσει στο CEV Cup όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα Μοντάνα (Βουλγαρία) – Κλάντνο (Τσεχία) για το CEV Cup με αγώνες που θα γίνουν 28/11 και 5/12 με πρώτο αγώνα εκτός έδρας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σέρτζιου Στάνκου δήλωσε: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη. Είδαμε ότι η Καζνιμπάρτσικα είναι μια ανταγωνιστική ομάδα και χωρίς αμφιβολία θα προσπαθήσει ξανά για το καλύτερο δυνατό. Είμαι ικανοποιημένος που είδα τους παίκτες μου να γυρίζουν το παιχνίδι και να κερδίζουν, στον πρώτο αγώνα. Τώρα έχουμε μπροστά μας τη δυνατότητα να δείξουμε την ποιότητα που διαθέτουμε ως ομάδα, σε ένα καλό ματς. Εύχομαι οι φίλαθλοί μας να βρίσκονται στο γήπεδο και να μας υποστηρίξουν με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντάς μας ώθηση για την νίκη. Πιστεύω ότι μαζί τους, θα παίξουμε δυνατά και θα πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Tην ίδια ώρα αναμένεται να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη και ο Κουβανός του ΠΑΟΚ Ερνάντο Χιμένες.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Τούρκος Νουμπέρ Οσμπάρ και ο Σλοβένος Μπλακ Μαρκέλι.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5€ (κανονικά) και 10€ (VIP) και η διάθεση γίνεται:

1.Στο PAOK Sports Arena

(Τρίτη 09:00-17:00, Τετάρτη 09:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα, πληροφορίες: 2313036354 – [email protected])

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα