Ελπίζει σε ομίλους του Champions League ο ΠΑΟΚ

Φώτης Καρακούσης
Ελπίζει σε ομίλους του Champions League ο ΠΑΟΚ

bet365

Η απόφαση του Ολυμπιακού να μην αγωνιστεί στο Champions League κάνει τον ΠΑΟΚ να ελπίζει πως μπορεί να μπει απευθείας στους ομίλους με την απόφαση να γίνεται γνωστή στις 26 Ιουνίου.

Από την στιγμή που δεν υπήρχε γήπεδο 3.000 στην Αττική και το να παίξει σε άλλο μέρος της Ελλάδας θα ανέβαζε σε μεγάλο βαθμό τα έξοδα, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο ερχόμενο Champions League δηλώνοντας συμμετοχή στο CEV Cup. Αυτή η απόφαση μπορεί να φέρει τον ΠΑΟΚ στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι Θεσσαλονικείς έχουν ξεκαθαρίσει πως θα δηλώσουν συμμετοχή, ωστόσο αν το έκανε και ο Ολυμπιακός θα έπαιζαν σίγουρα στα προκριματικά και οι «ερυθρόλευκοι» στους ομίλους.

Πλέον με την εξέλιξη αυτή έχουν ελπίδες να βρεθούν απευθείας στους ομίλους, κάτι που θα ξεκαθαριστεί στις 26 Ιουνίου. Η CEV θα αποφασίσει για τις ομάδες, με τον ΠΑΟΚ να έχει το μεγάλο πλεονέκτημα του γηπέδου. Μένει να δούμε αν τελικά οι άνθρωποι της ομάδας καταφέρουν και πείσουν αυτούς της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, κάτι που μόνο απίθανο δεν φαντάζει.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα