Η τύχη γύρισε την πλάτη στον ΠΑΟΚ

Η τύχη γύρισε την πλάτη στον ΠΑΟΚ

Η τύχη γύρισε την πλάτη στον ΠΑΟΚ

bet365

Τρομερά άτυχος ο ΠΑΟΚ, καθώς παρά την δική του νίκη είδε την τύχη να του γυρνάει επιδεικτικά την πλάτη, μιας και κέρδισαν στις λεπτομέρειες οι ομάδες που δεν ήθελε, μένοντας εκτός από την συνέχεια του Champions League.

Παίξε νόμιμα το Book of Ra Deluxe κι άλλα συναρπαστικά φρουτάκια της Novomatic στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αν έχεις τύχη διάβαινε λέει ο θυμόσοφος λαός μας και δυστυχώς σήμερα ο ΠΑΟΚ δεν την είχε καθόλου. Ο... δικέφαλος του βορρά ήθελε να κερδίσει στην Πυλαία την Σασταμάλα και περίμενε στα ματς των Σαμόντ με την Σκρα και της Μπερλίν με την Γιαστρέμπσκι να κέρδιζε έστω ένας φιλοξενούμενος.

Η ομάδα του Ντανιέλε Ρίτσι κατάφερε να επικρατήσει των Φινλανδών με 3-1, ωστόσο η τύχη της γύρισε επιδεικτικά την πλάτη, μιας και οι γηπεδούχοι κέρδισαν και μάλιστα στις λεπτομέρειες με 3-2. Στο Μπερλίν-Γιαστρέμπσκι προκρίθηκαν και οι δύο με το σκορ αυτό, οπότε όλοι περίμεναν πως θα ερχόταν εύκολα ή δύσκολα.

Στο άλλο όμως η Σκρα παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 12-10 στο τάι μπρέικ, προηγήθηκε με 13-12, όμως τελικά έχασε με 16-14 αφήνοντας εκτός τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσαλονικείς είδαν τα όνειρά τους να χάνονται στις λεπτομέρειες και πλέον θα ρίξουν όλο το βάρος τους στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Οι 12 ομάδες που προκρίθηκαν: Περούτζια, Φριντρισχάφεν, Λοκομοτίβ Νοβοσιμπίρσκ, Ζενίτ Καζάν, Ζάκσα, Τσιβιτανόβα, Χάλκμπανκ Άνκαρα, Σκρα Μπελχατόφ, Γιαστρέμπσκι, Τρεντίνο, Σαμόντ, Μπερλίν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα