Κίνηση της Τουρ κατά CEV και Ολυμπιακού και «ερυθρόλευκη» αντίδραση...

Κίνηση της Τουρ κατά CEV και Ολυμπιακού και «ερυθρόλευκη» αντίδραση...

Δημήτρης Τομαράς
Κίνηση της Τουρ κατά CEV και Ολυμπιακού και «ερυθρόλευκη» αντίδραση...

bet365

Η γαλλική Τουρ προσέφυγε δικαστικά κατά των CEV και Ολυμπιακού για την υπόθεση του Γουνεμπαϊνά, με τους Πειραιώτες ήδη πάντως να αντιδρούν και να ετοιμάζονται ξανά να προασπίσουν τα συμφέροντά τους.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η γαλλική ομάδα έχει κατατεθεί μήνυση σε τοπικό δικαστήριο τόσο εναντίον της CEV όσο και εναντίον του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά οι Γάλλοι ψάχνουν την ηθική τους δικαίωση. Αναφέρουν ακόμη ότι δεν έχουν δεχτεί ούτε μια έγγραφη συγγνώμη για τον Νέιθαν Γουνεμπαϊνά. Από την μεριά της η «ερυθρόλευκη» διοίκηση έχει γνώση του τι έχει συμβεί από την πλευρά της Τουρ. Υπενθυμίζεται πως η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία βόλεϊ είχε δικαιώσει τον Ολυμπιακό στην... διαμάχη που ξέσπασε με τη γαλλική Τουρ, για ρατσιστική συμπεριφορά των ερυθρόλευκων οπαδών.
Στον Ολυμπιακό έχουν αρχίσει ήδη να δρομολογούν τις απαιτούμενες διαδικασίες προκειμένου να δικαιωθεί ξανά η ομάδα και ενώ γινόταν λόγος για γελοίες κινήσεις και κατηγορίες. Ο Ολυμπιακός θα ζητήσει και σαφείς και ξεκάθαρες εξηγήσεις και απαντήσεις και από την Τουρ στο θέμα αυτό. Οι Γάλλοι αξιώνουν χρηματική και ηθική αποζημίωση από CEV και από τον Ολυμπιακό, επειδή θεωρούν ότι από την στιγμή που ο αγώνας στον Ρέντη συνεχίστηκε, χωρίς την παρουσία του αθλητή τους, έχασαν την πρόκριση και συνεπώς, εισιτήρια και χρήματα από χορηγίες από τους πιθανούς επόμενους αγώνες της ομάδας στην διοργάνωση.
 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα