Ευσταθόπουλος: «Τα παιχνίδια της χρονιάς με τον Ολυμπιακό»

Ευσταθόπουλος: «Τα παιχνίδια της χρονιάς με τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Ευσταθόπουλος: «Τα παιχνίδια της χρονιάς με τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Άκης Ευσταθόπουλος, βοηθός κόουτς του Ισπανού Γκιγιέρμο Ερνάντες στην CSM Ταργκοβίστε, στις 25 Ιανουαρίου στο «Μελίνα Μερκούρη», θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Challenge Cup Γυναικών.
Ο πρώην βοηθός του Γιώργου Ρούση σε Παναθηναϊκό και Πανναξιακό, μίλησε στο volleyball.gr για την μέχρι στιγμής πορεία της Ταργκοβίστε στο ρουμάνικο πρωτάθλημα, αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και στο τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του για να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του θεσμού.
«Είμαι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία μας, καθώς έχουμε κάνει μόνο τρεις ήττες μέχρι στιγμής. Το Ρουμανικό πρωτάθλημα, από τις θέσεις 5 και πάνω είναι πολύ ανταγωνιστικό με μεγάλης κλάσης αθλήτριες, όπως η Bracovevic, η Signorile, η Markevic της CSM Bucharest και η Barakowa, η Crncevic, η Koleva της Alba Blaj. Αυτό όμως δεν μας εφησυχάζει, προσπαθούμε κάθε μέρα στο γήπεδο να γίνουμε καλύτεροι» είναι το πρώτο σχόλιο του Ευσταθόπουλου, πριν αναφερθεί στον Ολυμπιακό.
«Εάν μπορώ να πω ότι φοβάμαι κάτι από τον φετινό Ολυμπιακό, αυτό θα ήταν οι δυο ακραίες του που είναι ολοκληρωμένες σε όλα του στοιχεία του παιχνιδιού, αλλά και η πασαδόρος, η Στέλλα Χριστοδούλου, την οποία θεωρώ την ψυχή και το μυαλό αυτής της ομάδας μέσα στο γήπεδο. Δεν θα κρύψω ότι με έχει προβληματίσει αρκετές φορές στο παρελθόν. Σίγουρα για εμάς θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της χρονιάς».

Στις τάξεις της Ταργκοβίστε υπάρχει ενθουσιασμός για τους επικείμενους αγώνες με τον Ολυμπιακό. Στο στρατόπεδο της ρουμάνικης ομάδας γνωρίζουν την δυσκολία της αναμέτρησης στο «Μελίνα Μερκούρη»,ωστόσο όπως δήλωσε και ο Ευσταθόπουλος, αν βρεθούν σε καλή μέρα μπορούν να πάρουν τη νίκη στην Ελλάδα.
«Η δουλειά των προπονητών είναι να βελτιώνουν την ομάδα μέρα με την μέρα. Κατά την γνώμη μου, πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης σε όποια ομάδα και να είσαι. Εμείς δουλεύουμε σκληρά στο γήπεδο και στην ανάλυση των παιχνιδιών. Το σημαντικό θα είναι να βρεθούμε σε μια καλή ημέρα, να ακολουθήσουμε το αγωνιστικό μας πλάνο και να μην επηρεαστούμε από την έδρα του Ολυμπιακού. Όλη η ομάδα είναι ενθουσιασμένη που θα παίξουμε στην Ελλάδα και θα γνωρίσουν τους Έλληνες φίλαθλους» κατέληξε ο Ευσταθόπουλος και ανανεώνε το ραντεβού για τις 19.00 το απόγευμα της 25ης Ιανουαρίου στο κλειστό του Ρέντη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα