Ο Φοίνικας στη Μοντάνα για σκορ πρόκρισης

Gazzetta team
Ο Φοίνικας στη Μοντάνα για σκορ πρόκρισης

bet365

Στη Μοντάνα της Βουλγαρίας ο Φοίνικας Σύρου με μπροστάρη τον Βούλγαρο διαγώνιο του Μπόγιαν Γιορντάνοφ θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου (20.30) την τοπκή Μλάντοστ στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Τσάλεντζ Καπ.

Παίξε νόμιμα στο Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός και η Sportingbet.gr σε ανταμείβει*, ακόμα κι αν χάσεις! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις
Το έργο της ομάδας της Σύρου μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς οι Βούλγαροι κατά την τελευταία μεταγραφική περίοδο προχώρησαν σε μεταγραφικές κινήσεις τόσο για να καταφέρουν να διακριθούν στο οικείο πρωτάθλημα και στο Τσάλεντζ Καπ. Όπως και στην φάση των «32» που ο Φοίνικας αντιμετώπισε τη Μπέργκεν Βίκινγκς από τη Νορβηγία η πρόκριση θα παιχτεί στη Σύρο.

Ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων 15 ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 31 Ιανουαρίου. Για την πρόκριση μετρούν πρώτα οι νίκες και μετά οι βαθμοί σε κάθε αγώνα οπότε για τον Φοίνικα θα είναι σημαντικό να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Βουλγαρία.
Ο Πολωνός τεχνικός του Φοίνικα Όσκαρ Κάσμαρτσικ δήλωσε: «Η Μοντάνα είναι πολύ δυνατός αντίπαλος και πολύ πιο δυνατός από την Μπέργκεν. Για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση, θα πρέπει και στα δύο ματς να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην δώσουμε την ευκαιρία στους αντιπάλους μας να κάνουν το δικό τους παιχνίδι. Μέσα απ’ αυτά τα παιχνίδια αποκτούμε εμπειρίες και το όνομα της ομάδας μας και του νησιού γίνονται γνωστά κι εκτός Ελλάδας. Ο Φοίνικας έχει ένα πολύ καλό όνομα και οι φίλοι του θα πρέπει να νιώθουν υπερήφανοι για την ομάδα αυτήν. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στη ρεβάνς στην έδρα μας».
Υπενθυμίζεται πως ο Φοίνικας στη φάση των «32» αντιμετώπισε τη νορβηγική Μπέργκεν την οποία νίκησε 3-0 εκτός έδρας και 3-2 σετ στο Σύρο.
Η Μοντάνα στην σύνθεση της έχει δύο Ρώσους, τον πασαδόρο Κωνσταντίν Αμπάεφ και τον διαγώνιο Κρίλιλ Κλετς ο οποίος με ύψος 2.10 είναι η αιχμή του δόρατος στην επίθεση και βοηθάει με πολύ καλά ποσοστά σε σερβίς και μπλοκ. Ακραίοι είναι οι Ζλάτκο Κιόσεφ, Ασπαρούχ Ασπαρούχοφ και κεντρικοί Ιβάν Λατούνοφ, Μπάρις Νάκοφ και λίμπερο ο Ντόμομιρ Ιβάνοφ. Στη φάση των «32» ο Φοίνικας απέκλεισε την ισραηλινή Χάποελ Κφαρ Σαμπά με δύο νίκες 3-1 σετ στο Ισραήλ και 3-2 στη Βουλγαρία.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Πολωνός Μάρεκ Λαγκιέρσκι και ο Ρουμάνος Αντρέι Ταράν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα