Στην Γαλλία για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Στην Γαλλία για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Στην Γαλλία για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

bet365

Με δύο σετ να του φτάνουν για την πρόκριση στους «16» του Challenge Cup ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Γαλλία όπου αύριο Τρίτη (21:00) θα αντιμετωπίσει την Τουρ.

Έχοντας ως προίκα το 3-0 του Ρέντη και περιμένοντας πως θα αντιμετωπίσει μία όχι και τόσο φιλική ατμόσφαιρα, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Γαλλία έτοιμος να κερδίσει απέναντι στην Τουρ τα 2 σετ που χρειάζεται για να πάρει την πρόκριση στους «16» του Challenge Cup. Βέβαια οι Πειραιώτες θα πάνε για τη νίκη, ωστόσο παίρνουν το εισιτήριο ακόμα και με ήττα με 3-2, ενώ αν χάσουν με 3-0 ή 3-1 θα έχουν την ευκαιρία του χρυσού σετ.

Επόμενος αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» αν καταφέρουν να περάσουν θα είναι η νικήτρια του ζευγαριού Λοκομοτίβ Μπακού - Φόντε Μπαστάρντο Αζόρες.

Μπενίτεθ: «Να κερδίσουμε το παιχνίδι με όλη την “ερυθρόλευκη” καρδιά μας»

Ενόψει του επαναληπτικού με την Τουρ, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Μετά από όσα συνέβησαν τις δυο τελευταίες εβδομάδες και τα πράγματα εκτός αθλητισμού που επιχείρησαν να μας αποπροσανατολίσουν, με την Τουρ να επιτίθεται στο σύλλογο μας χωρίς λόγο και στην Ελλάδα σαν χώρα επίσης, έφτασε η στιγμή για τον επαναληπτικό. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε το παιχνίδι με όλη την «ερυθρόλευκη» καρδιά μας! Θα αγωνιστούμε με πολύ μεγάλη συγκέντρωση για να έχουμε την καλύτερη εκδοχή ως ομάδα. Όλα τα μέλη του Ολυμπιακού το αξίζουν μετά από όλες αυτές τις επιθέσεις που κάποιος είπε για αυτούς και για τον Ολυμπιακό σαν σύλλογο».

Πανό με αιχμές στο γήπεδο

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε το βράδυ της Δευτέρας στο Τουρ και έκανε την πρώτη του προπόνηση στο γήπεδο του αγώνα όπου είναι αναρτημένο ένα μεγάλο πανό που γράφει «όχι ατιμωρησία στους ρατσιστές».

Η αποστολή του Ολυμπιακού, αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα