Από τη Νορβηγία ξεκινάει το Ευρωπαϊκό του ταξίδι ο Φοίνικας

Gazzetta team
Από τη Νορβηγία ξεκινάει το Ευρωπαϊκό του ταξίδι ο Φοίνικας

bet365

Ο Φοίνικας Σύρου για τέταρτη σεζόν στην ιστορία του θα αγωνιστεί στα Ευρωπαϊκά κύπελλα. Το «πειρατικό» ξεκινάει την πορεία του με ναυμαχία κόντρα στους Βίκινγκς του Μπέργκενς στην δυτική Νορβηγία. Ο πρώτος αγώνας για τη φάση των «32» του Τσάλεντζ Καπ θα γίνει την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στις 20.00.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Σαχτάρ Ντ. – Μάντσεστερ Σίτι με 0% Γκανιότα* στη Novibet. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Η νορβηγική ομάδα δεν έχει να επιδείξει κάποια ιδιαίτερη διάκριση στο βόλεϊ, δεν έχει ξένους στο ρόστερ της και είναι στα μέτρα του Φοίνικα. Είναι από τα πιο παλιά αθλητικά κλαμπ της Νορβηγίας με έτος ίδρυσης το 1892. Το κλαμπ διακρίνεται περισσότερο για την δυνατή ομάδα χάντμπολ που διαθέτει. Το σήμα της είναι μία ασπίδα των Βίκινγκς που αναπαριστάνει έναν δισκοβόλο, ενώ η διοίκηση της ομάδας έχει κάνει μεγάλη κινητοποίηση για την αναμέτρηση με τους συριανούς, Μάλιστα έφτιαξαν αφίσα για τον αγώνα που παρουσιάζει ένα πλοίο των Βίκινγκς και ένα πλοίο των «Πειρατών». Ο αγώνας θα γίνει την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στις 19.00. Διαιτητές θα είναι ο Γκέριτ Γιαν Ρέιτσαρντ και ο Λετονός Ρίστο Στράντσον.

Ο κεντρικός του Φοίνικα Σύρου Τάσος Γάτσης είπε: «Συνεχίζουμε την δύσκολη αποστολή που έχουμε αυτή την εβδομάδα με τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα. Η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση και η έλευση του νέου προπονητή θα μας βοηθήσει. Θέλουμε να περάσουμε τουες Νορβηγούς και για να γίνει αυτό με ασφάλεια πρέπει να νικήσουμε στη Νορβηγία. Δεν ξέρουμε και πολλά για αυτή την ομάδα. Σημασία έχει να κάνουμε εμείς καλή εμφάνιση και να κάνουμε τη διαφορά ώστε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη».

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα