Μπουτάρης: «Να απολαύσουμε θέαμα στην ιστορική πλατεία Αριστοτέλους»

Gazzetta team
Μπουτάρης: «Να απολαύσουμε θέαμα στην ιστορική πλατεία Αριστοτέλους»

bet365

Το φετινό πρωτάθλημα beach volley αρχίζει από την Θεσσαλονίκη και την πλατεία Αριστοτέλους, με τον Δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Μπουτάρη να περιμένει πλούσιο θέαμα στην άμμο.

Στο ξενοδοχείο Electra Palace πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Ιουνίου η συνέντευξη Τύπου του Thessaloniki Masters 2019, με όλους τους φορείς να τονίζουν πως περιμένουν να απολαύσουν πλούσιο θέαμα στην άμμο.

Γιάννης Μπουτάρης (Δήμαρχος Θεσσαλονίκης): «Όμορφο θέαμα στην ιστορική πλατεία Αριστοτέλους»

«Σας καλωσορίζω στην πόλη μας. Πέρασαν 20 χρόνια από την πρώτη διοργάνωση που έγινε στην Θεσσαλονίκη και στο Λευκό Πύργο. Ήταν το πρώτο τουρνουά στην ιστορία που έγινε εκτός παραλίας. Το μπιτς βόλεϊ είναι από τα πιο θεαματικά αθλήματα. Συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την διοργάνωση. Εύχομαι ο καύσωνας να μην δυσκολέψει τους πρωταγωνιστές και ελπίζω όλο το τριήμερο να απολαύσουμε όμορφο θέαμα στην ιστορική πλατεία Αριστοτέλους».

Δήμητρα Χαριτίδου (Μέλος Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ.): «Θεσμός το THESSALONIKI MASTERS»

«Σας καλωσορίζω πάλι για δεύτερη σεζόν, μετά το ραντεβού που είχαμε κλείσει από πέρυσι. Παρά τις δυσκολίες λόγω των εκλογών, η αγάπη για το άθλημα μάς έφερε στην ευχάριστη θέση να το φιλοξενήσουμε και πάλι στην πλατεία Αριστοτέλους. Είναι μεγάλη τιμή για την πόλη μας και την Ομοσπονδία που γίνεται αυτό το event στην πλατεία Αριστοτέλους για δεύτερη χρονιά και εύχομαι αυτή να είναι που θα κάνει θεσμό την διοργάνωση και κάθε χρόνο το πανελλήνιο πρωτάθλημα να ξεκινάει από εδώ. Σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια έχουμε δίπλα μας τον Δήμο Θεσσαλονίκης που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή το άθλημα, το σωματείο ΑΕΝ Αγίας Τριάδος και όλους τους χορηγούς μας που χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν όλο αυτό το εγχείρημα. Ευχαριστώ τους χορηγούς μας, το ξενοδοχείο Electra Palace για την φιλοξενία, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, την εταιρεία παρόχου ενέργειας ZeniΘ, την εταιρεία ηλεκτρικών οικοσκευών MORRIS, την εταιρεία δημητριακών BonaVita, το φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ, την εταιρεία διαχείρισης αποβλήτων EL star και τον εκπρόσωπό της και νεοεκλεγμένο περιφερειακό σύμβουλο Κεντρικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Αγγελίδη, την Εθελοντική ομάδα Ελλήνων διασωστών και την Swedish security. Υποστηρικτές μας είναι, η Quiko Mega Pet και το Shark Bar Restaurant.

Καλή έναρξη των αγώνων και καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές, αθλήτριες».

 

Τελευταία Νέα