Μαναβή, Τσοπούλου: «Περήφανες για τη νίκη μας»

Gazzetta team
Μαναβή, Τσοπούλου: «Περήφανες για τη νίκη μας»

bet365

Χαρούμενες αλλά και περήφανες για τη σημαντικότερη επιτυχία στην καριέρα τους - μετά και την κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος το 2018 στον Άγιο Νικόλαο - ήταν η Δήμητρα Μαναβή και η Κωνσταντίνα Τσοπούλου για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησαν στο μονάστερο τουρνουά του παγκοσμίου σιρκουί της FIVB στην παραλία Μυλοπότα της Ιου.

Όταν η Κωνσταντίνα πήρε τον τελευταίο πόντο του τελικού, κι αφού αντάλλαξαν τις καθιερωμένες χειραψίες με τις αντιπάλους και υποκλίθηκαν στον κόσμο που έδωσε τη δική του βοήθεια γι' αυτήν την ιστορική νίκη, τα δύο κορίτσια έτρεξαν για να δώσουν την πιο μεγάλη αγκαλιά...

Αποδέκτης; Η Μαρία Τσιαρτσιάνη, η οποία μετά την τεράστια καριέρα της ως αθλήτρια της άμμου, από πέρσι έχει αναλάβει το ρόλο της προπονήτριας των δύο κοριτσιών, μεταδίδοντας σ' αυτές τις τεράστιες γνώσεις της.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και συγκινημένη γιατί το πρώτο μας χρυσό το πήραμε στην Ελλάδα, έχοντας μαζί μας εδώ στην Ίο την προπονήτρια μας Μαρία Τσιαρτσιάνη και θέλουμε να της το αφιερώσουμε γιατί στη Μαρία αξίζει μόνο το χρυσό», είπε συγκινημένη η Δήμητρα Μαναβή.

«Δουλεύουμε πολύ σκληρά με την Μαρία κι ήταν πολύ σημανητικό αυτό το αποτέλεσμα για εμάς γιατί ήρθαμε εδώ με στόχο τον τελίκό και το χρυσό. Μας έλειπε το χρυσό και το... πήραμε», τόνισε από την πλευρά της η Κωνσταντίνα Τσοπούλου, ωστόσο τα δύο κορίτσια ήδη βλέπουν μπροστά.

«Αυτή η επιτυχία είναι η καλύτερη ψυχολογική ένεση για το Continental Cup που διεξάγεται την επόμενη εβδομάδα και είναι ο μεγάλος στόχος. Είναι δύσκολη η προσπάθεια για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνα και γι' αυτό αισθανόμαστε τυχερές και θέλουμε να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην My Market που είναι ο βασικός μας χορηγός, μας στηρίζει ηθικά και υλικά και είναι δίπλα μας σ' αυτή τη μεγάλη προσπάθεια».

Έχοντας ταξιδέψει σ' όλο τον κόσμο, αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε διεθνές τουρνουά στην Ελλάδα με τη διοργάνωση της Ίου να τις αφήνει τις καλύτερες των εντυπώσεων.

«Μπράβο στην ΕΟΠΕ που στήριξε την επιλογή της Ίου. Έχοντας την εμπειρία από τα τουρνουά του εξωτερικού, η διοργάνωση ήταν πραγματικά άψογη και το σίγουρο είναι ότι η Ίος μπορεί να φιλοξενήσει ακόμη μεγαλύτερα τουρνουά και μακάρι με τη βοήθεια και την εμπειρία της ΕΟΠΕ να προστεθούν κι άλλα μέρη στην Ελλάδα που θα διοργανώσουν ανάλογα events».

 

Τελευταία Νέα