Μαναβή-Τσοπούλου: «Περήφανες για τη φετινή μας πορεία, καλύτερες το 2019»

Gazzetta team
Μαναβή-Τσοπούλου: «Περήφανες για τη φετινή μας πορεία, καλύτερες το 2019»

bet365

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν για τις Δήμητρα Μαναβή και Κωνσταντίνα Τσοπούλου.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Το ελληνικό δίδυμο επέστρεψε από την Προύσα με το χρυσό μετάλλιο στο European Zonal Event, τελειώνοντας ιδανικά το 2018, την κορυφαία χρονιά μέχρι στιγμής στην διαδρομή τους στην άμμο.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας έκαναν για λογαριασμό του volleyball.gr τον απολογισμό της σεζόν τους που μεταξύ άλλων είχε 3 χρυσά σε τουρνουά Masters και την πρώτη θέση στην Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Αντίρριο, Άγιο Νικόλαο), χάλκινο μετάλλιο στο μονάστερο τουρνουά της FIVB, δύο χρυσά μετάλλια σε European Zonal Event και πολύ καλές πορείες σε διεθνή τουρνουά της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

«Ο στόχος μας εξαρχής ήταν να πάρουμε το χρυσό μετάλλιο και τα καταφέραμε. Είμαστε πολύ χαρούμενες γι'αυτό, καθώς κλείσαμε με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν. Από κει και πέρα, ο απολογισμός της χρονιάς είναι θετικός. Δεν πιστεύαμε και οι ίδιες ότι θα πετυχαίναμε τόσα πολλά. Κάναμε πολύ καλά αποτελέσματα παρά το γεγονός ότι ξεκινήσαμε με την Δήμητρα για πρώτη χρονιά μαζί. Δείξαμε πολλά σημάδια βελτίωσης και ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε αυτό το επίπεδο. Στην αρχή της χρονιάς θέσαμε κάποιους στόχους και θεωρώ πως τους πετύχαμε σχεδόν όλους. Βγήκαμε πρωταθλήτριες Ελλάδας που ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, πήραμε το χάλκινο μετάλλιο στο Βαντούζ στο τουρνουά της FIVB, δύο χρυσά στα Zonal σε Κύπρο και Τουρκία, ενώ κάναμε πολύ καλές πορείες σε αρκετά μονάστερα τουρνουά της FIVB. Έχουμε δέσει πολύ ως ομάδα και οι στόχοι της επόμενης σεζόν θα είναι ακόμα πιο υψηλοί. Από φέτος ξεκινούν και τα Continentals και το πρόγραμμά μας θα είναι ακόμα πιο γεμάτο. Είμαι σίγουρη ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη. Ελπίζουμε ότι την επόμενη χρονιά θα έχουμε την στήριξη της Ομοσπονδίας στα Continentals στα οποία καλούμαστε να συμμετέχουμε. Tην χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς...» δήλωσε αρχικά η Κωνσταντίνα Τσοπούλου, με την Δήμητρα Μαναβή να ευχαριστεί όλους όσοι τις πίστεψαν και στήριξαν την φετινή χρονιά.
«Στην Λεμεσό και στην Προύσα πήγαμε με στόχο το χρυσό μετάλλιο. Όταν έχεις τόσο υψηλούς στόχους υπάρχει πίεση, ωστόσο με την Κωνσταντίνα το διαχειριστήκαμε άψογα και τις δύο φορές και τα καταφέραμε. Δεν μπορώ να περιγράψω την χαρά μου για τη φετινή σεζόν και είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής για μένα στο beach volley. Αρκετός κόσμος δεν μας πίστευε, όμως εμείς δουλέψαμε σωστά, επαγγελματικά και τα αποτελέσματα που πετύχαμε μας έβγαλαν ασπροπρόσωπες. Ξεκινήσαμε από τα προκριματικά στην FIVB και καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι το χάλκινο μετάλλιο στο Βαντούζ. Δεν είχαμε καν στο μυαλό μας ότι θα πετύχουμε όλα αυτά φέτος. Κατακτήσαμε τρία τουρνουά Masters, το πρωτάθλημα Ελλάδας που για μένα είναι κάτι πολύ σημαντικό. Είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνω τόσα πολλά και δεν μπορώ να περιγράψω την χαρά μου. Διαχειριστήκαμε πολλές δυσκολίες που προέκυψαν και στηριχτήκαμε αποκλειστικά στους εαυτούς μας και στους προπονητές μας Μαρία Τσιαρτσιάνη, Νίκο Γκιόση. Χωρίς αυτούς δεν θα τα είχαμε καταφέρει και τους ευχαριστούμε από καρδιάς, όπως επίσης και το avant-garde sports club για την αμέριστη στήριξή του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα