Το Ios Island OPEN Beach Volley σε περιμένει από 13 έως 15 Ιουλίου!

Gazzetta team
Το Ios Island OPEN Beach Volley σε περιμένει από 13 έως 15 Ιουλίου!

bet365

Μια από τις ωραιότερες και γνωστότερες, σε όλο τον κόσμο, ελληνικές παραλίες, αυτή του Μυλοπότα στην Ίο, θα γίνει το τριήμερο 13 με 15 Ιουλίου το επίκεντρο του Beach Volley, με την διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Σπουδαίοι αθλητές και αθλήτριες σε ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό υπόσχονται καταπληκτικό θέαμα και αξέχαστες «μάχες» στην άμμο με εντυπωσιακά καρφιά και μπλοκ! Το τουρνουά περιλαμβάνεται στο επίσημο καλεντάρι του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley 2018, το οποίο ολοκληρώνεται στις 26 Αυγούστου στην Ελούντα της Κρήτης.

Η παραλία του Μυλοπότα και το Free Beach Bar θα φιλοξενήσουν το σπουδαίο event που διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Ίου σε συνεργασία με την Βασιλική Πετρίδου. Το σημαντικότερο όμως όλων, ακόμη και της αγωνιστικής δράσης, είναι πως το τουρνουά της Ίου έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα που θα προκύψουν, θα διατεθούν για την στήριξη της δράσης Better Together και του Αντικαρκινικού Ινστιτούτου.

Αρωγός και μεγάλος υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας είναι, ως χρυσός χορηγός, η εταιρία Novibet, η οποία και στην προκειμένη περίπτωση δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την ενίσχυση του ελληνικού αθλητισμού και των κοινωνικών δράσεων.

Σχετικά με το μεγάλο τουρνουά Beach Volley η Βάσω Πετρίδου μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 94.6 και μεταξύ άλλων τόνισε: «Αγαπώ πολύ τον αθλητισμό αλλά και την Ίο. Η Ίος είναι το νησί των νιάτων και ο αθλητισμός πηγαίνει μαζί με τα νιάτα. Το νησί έχει “την πρώτη ύλη” για το beach volley με παραλίες ενός χιλιομέτρου και είναι πραγματικά το spot του καλοκαιριού. Είναι μια καλή αρχή να δοκιμάσουμε να εδραιώσουμε το νησί ως έναν αθλητικό προορισμό.

Η Ίος αγαπάει τον αθλητισμό. Φέτος για όγδοη χρονιά διοργανώνουμε ένα Basketball Camp για τα παιδιά, κάναμε για πρώτη φορά Camp ποδοσφαίρου με επαγγελματίες προπονητές και αθλητές, το νησί οργανώνει επίσης για τρίτη σερί χρονιά και ημιμαραθώνιο και όπως καταλαβαίνετε ο αθλητισμός έχει μπει στο μυαλό του κόσμου και περιμένει με μεγάλη χαρά να ζήσει αυτή τη γιορτή.

Ο Βαγγέλης Πολυμερόπουλος, που με βοηθάει στην διοργάνωση του Ιos Island Open, μου δίνει πολύ καλά feedback αφού θα έρθει κόσμος και πολλοί αθλητές».

 

Τελευταία Νέα