Masters στην... άμμο της Αριστοτέλους! (gTV)

Χριστίνα Βραχάλη Χριστίνα Βραχάλη
Masters στην... άμμο της Αριστοτέλους! (gTV)

bet365

Η Χριστίνα Βραχάλη παρακολούθησε από κοντά την πρεμιέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley και σας μεταφέρει το κλίμα από την... άμμο της Αριστοτέλους!

Μια ξεχωριστή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού Beach Volley έγραψαν στην πλατεία Αριστοτέλους, στο Thessaloniki Masters, ο Θοδωρής Παπαδημητρίου και ο Δημήτρης Νιώπας. Οι Θεσσαλονικείς κατέκτησαν το 1ο φετινό τουρνουά επικρατώντας παρουσία 700 και πλέον θεατών, 2-0 σετ (21-16, 21-17) των Χάρη Σακόγλου και Θωμά Δημητριάδη.

Για τους δις πρωταθλητές Ελλάδας ήταν το 10ο τουρνουά Masters που κατακτούν την πρώτη θέση στα 23 χρόνια διοργανώσεων, επίδοση που ξεπερνά πλέον κατά ένα αυτά που έχουν κατακτήσει (9 τον αριθμό) οι «βασιλιάδες» της άμμου, Στέλιος Καζάζης και Μιχάλης Τριανταφυλλίδης.
Την κατάκτηση του Thessaloniki Masters στο …σπίτι τους στην Πλατεία Αριστοτέλους πανηγύρισαν η Κωνσταντίνα Τσοπούλου και η Δήμητρα Μαναβή. Το ζευγάρι από την Θεσσαλονίκη επικράτησε στον τελικό 2-0 σετ (21-19, 21-11) των Ελεάνα Γεωργαντά και Κατερίνα Καπόλου, σε παιχνίδι που παρακολούθησαν 700 και πλέον φίλοι του αθλήματος που γέμισαν ασφυκτικά τις εξέδρες του γηπέδου.
ALL STAR GAME
Ο παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης «σκούπιζε» όλο το γήπεδο, η Ειρήνη Κοκκινάκη έκλεβε για μια ακόμη φορά την δόξα της ...Φουρέιρα και οι διεθνείς Τερζής, Σμαραγδής και Οικονομίδου μετέφεραν τις βολεϊκές τους ...γνώσεις από τη σάλα στην άμμο. Όλα τα είχε το All Star Game που φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην πλατεία Αριστοτέλους κατά την διάρκεια του πρώτου τουρνουά Masters του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley.

Μπροστά σε γεμάτες εξέδρες, οι All Star παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό διασκεδάζοντας για μια ώρα το κοινό. «Δεν θα ξανασυμμετάσχω σε All Star Game αν είναι να μας κλέβει την παράσταση ο Γιώργος Μαυρίδης και η Ειρήνη Κοκκινάκη. Ο ένας "σκούπισε" όλο το γήπεδο και η άλλη "έκλεψε" την δόξα ακόμα και της Φουρέιρα» σχολίασε με νόημα, θέλοντας να πειράξει τους αντιπάλους του, ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Θάνος Τερζής, εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χριστίνα Βραχάλη
Χριστίνα Βραχάλη

Στο χώρο της δημοσιογραφίας ξεκίνησα το 2002. Τα πρώτα μου βήματα τα έκανα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου εργάστηκα για δύο χρόνια. Το 2003 για τις ανάγκες ενός προγράμματος της Κρατικής τηλεόρασης, Olympic Trophy, πραγματοποίησα το γύρο της Μεσογείου με στόχο την προώθηση των Ολυμπιακών Αγώνων που θα λάμβαναν χώρα στην Αθήνα το 2004. Στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη εργάστηκα στο γραφείο τύπου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του ποδοσφαίρου. Από το 2004 μέχρι και για 14 χρόνια εργαζόμουν στο Αθλητικό Τμήμα της τηλεόρασης (παρουσίαση δελτίων και αθλητικών εκπομπών) και του ραδιόφωνου του ΣΚΑΙ (δημοσιογραφική παραγωγή, μεταδόσεις αγώνων, παρουσίαση εκπομπών, σύνταξη κι εκφώνηση αθλητικών δελτίων). Πλέον ανήκω στο δυναμικό του Epsilon TV. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια φιλοξενεί τις σκέψεις μου και υλοποιεί της ιδέες μου το gazzetta.gr, ενώ παράλληλα έχω τη χαρά να μοιράζομαι τις εικόνες και τις εμπειρίες μου με τους σπουδαστές του ΙΕΚ Όμηρος εδώ και περίπου 8 πανεπιστημιακά έτη. Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά.