Η συνέντευξη Τύπου του Thessaloniki Masters 2018

Gazzetta team
Η συνέντευξη Τύπου του Thessaloniki Masters 2018

bet365

Στο ξενοδοχείο Electra Palace πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Ιουνίου η συνέντευξη Τύπου του Thessaloniki Masters.

Στο πάνελ παρευρέθησαν το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ο.ΠΕ. Δήμητρα Χαριτίδου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Θεσσαλονίκης Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης και ο πρόεδρος του συλλόγου Α.Ε.Ν. Αγίας Τριάδος Κώστας Τσιλιγκός.

Δήμητρα Χαριτίδου (Μέλος Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ.): «Το γεγονός του καλοκαιριού»

«Στέλνω τους χαιρετισμούς του προέδρου της Ομοσπονδίας Γιώργου Καραμπέτσου. Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμο Θεσσαλονίκης για τη φιλοξενία. Η πόλη αγκάλιασε τη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και είναι το γεγονός του καλοκαιριού. Είναι πολύ σημαντικό για τη Θεσσαλονίκη να φιλοξενεί τέτοια event. Θα είμαι πολύ χαρούμενη αν γίνει η διοργάνωση θεσμός. Το να γίνονται αγώνες beach volley σε πλατεία είναι πολύ σημαντικό, καθώς όλοι έχουμε συνδυάσει το άθλημα αυτό σε μία παραλία. Πρέπει τέτοιες εκδηλώσεις να γίνονται σε εμβληματικούς χώρους και περιοχές για να μπορεί να διαδοθεί και να εξαπλωθεί το άθλημα. Η αρχή είχε γίνει στη Ρόδο τη δεκαετία του 90 και από τότε το βλέπουμε σε πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις. Στην Ελλάδα έχει γίνει στο Σύνταγμα, στον Λευκό Πύργο δύο φορές και φέτος για δεύτερη φορά στην πλατεία Αριστοτέλους. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές και τις αθλήτριες γιατί χωρίς αυτούς, τίποτα δεν θα ήταν εφικτό. Ευχαριστώ τον τηλεοπτικό μας πάροχο την ΕΡΤ3, τους δημοσιογράφους και τα μέσα που προβάλουν την διοργάνωση και είναι κοντά μας. Όλοι μαζί και με το σωματείο της πόλης μας την ΑΕΝ Αγ. Τριάδος κάναμε μεγάλη προσπάθεια και καταφέραμε να φέρουμε αυτή την διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη. Τέλος, ευχαριστώ τους τοπικούς χορηγούς που με μεγάλη χαρά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι κοντά μας, όπως η ZeniΘ, o Σαββίκος, η Bona Vita, την MED, το δικηγορικό γραφείο Καραγιαννακίδης και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκη που μας υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή».

Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης (Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης): «Σημείο αναφοράς για αθλητικές διοργανώσεις η Θεσσαλονίκη»
«Εκπροσωπώντας το Δήμο Θεσσαλονίκης και το Δήμαρχο κ. Γιάννη Μπουτάρη, σας καλωσορίζουμε στη Θεσσαλονίκη για την σπουδαία αυτή διοργάνωση στην πλατεία Αριστοτέλους. Το προσπαθήσαμε πολύ για να υποδεχθούμε αυτή την μεγάλη διοργάνωση. Η συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία, το σωματείο της Αγίας Τριάδος και με όλους τους φορείς ήταν άψογη και έτσι μπορούμε να βλέπουμε αυτή την στιγμή στο κέντρο της πόλης ένα γήπεδο beach volley. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να βλέπουμε τη Θεσσαλονίκη ως σημείο αναφοράς για τουριστικό και αθλητικό προορισμό. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τα όμορφα σημεία της πόλης μας και να στήνουμε σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις, χωρίς να επηρεάζουμε την λειτουργία της πόλης. Η πλατεία Αριστοτέλους έχει υποδεχθεί αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ και για δεύτερη φορά beach volley και πάνω σε αυτή την λογική θα συνεχίσουμε. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να απολαύσει ένα όμορφο τριήμερο. Εύχομαι καλή αρχή και ευχαριστώ ξανά όλους τους φορείς για την συνεργασία και όλους τους εργαζομένους που δουλεύουν εντατικά για να υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις που χρειάζονται».

Κώστας Τσιλιγκός (Πρόεδρος Α.Ε.Ν. Αγ. Τριάδος): «Μέσα από το Thessaloniki Masters να δούμε νέα παιδιά στο άθλημα»
«Σας καλωσορίζω στην πόλη μας. Εύχομαι αυτή η προσπάθεια που γίνεται από την Ε.Ο.ΠΕ. και τον Δήμο Θεσσαλονίκη και εμείς στην Αγ. Τριάδα ως συνδιοργανωτές, να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και να αγκαλιαστεί από τον κόσμο και τα σωματεία της περιοχής. Το beach volley είναι ένα άθλημα που το χαρακτηρίζουμε τον βασιλιά του καλοκαιριού και μέσα από αυτή την διοργάνωση θέλουμε να δούμε νέα παιδιά στην άμμο και στην σάλα. Ελπίζω μέσα από την διοργάνωση να υπάρχει κέρδος για το άθλημά και να έρθει ο κόσμος της Θεσσαλονίκης να απολαύσει αγώνες υψηλού επιπέδου».
Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Αλέξανδρος Αδαμίδης. «Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση. Τις θερμότερες ευχές από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη και από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό. Είναι μία διοργάνωση που δυστυχώς η Γ.Γ.Α. δεν έβαλε το παραμικρό λιθαράκι. Το τουρνουά αυτό εντάσσεται στα πλαίσια ενός στρατηγικού σχεδιασμού που αφορά τα παράκτια αθλήματα και την προβολή τους. Η διοργάνωση στην πλατεία Αριστοτέλους είναι από αυτές που χαιρόμαστε να βλέπουμε».

Στη συνέντευξη Τύπου το παρών έδωσε ο Γιώργος Διονάς, πρόεδρος ΕΑΚ Θεσσαλονίκης και Γενικός Γραμματέας ΕΠΕΣΘ και ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Βασίλης Ανατολίτης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα