Κουρνέτας: «Το βόλεϊ είναι παντός καιρού…»

Gazzetta team
Κουρνέτας: «Το βόλεϊ είναι παντός καιρού…»

bet365

Ο Βασίλης Κουρνέτας μιλάει για το snow volley ενόψει των αγώνων στα Καλάβρυτα τονίζοντας το άθλημα του βόλεϊ είναι παντός καιρού...

Ένας πρωταθλητής της σάλας ετοιμάζεται να δοκιμάσει την τύχη του και στο χιόνι. Ο Βασίλης Κουρνέτας, περί ου ο λόγος, είναι ο VIP προσκεκλημένος αθλητής του 1ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Snow Volley, και ζευγάρι στο χιόνι με τον αργυρό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας, Δημήτρη Μούγιο, θα βάλει την δική του πινελιά στο νεοσύστατο άθλημα.
«Ελπίζω να μην γίνουμε χιονάνθρωποι στα Καλάρυτα…» λέει με χιούμορ στο www.volleyball.gr ο Ολυμπιονίκης της Αθήνας και συνεχίζει: «Με το που άκουσα την ιδέα μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα. Βλέπω ότι το snow volley αναπτύσσεται ανά τον κόσμο με ταχύτατους ρυθμούς κάτι που αποδεικνύει ότι γενικά το βόλεϊ είναι παντός καιρού. Από τη σάλα, στην άμμο και τώρα στο χιόνι, γιατί όχι…».

Ο πολυνίκης διεθνής πασέρ ξέρει τις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει στα Καλάβρυτα το προσεχές Σαββατοκύριακο αλλά τουλάχιστον για το κρύο έχει έτοιμη απάντηση. «Όταν έπαιζα στη σάλα και τα γήπεδα δεν είχαν την απαραίτητη θέρμανση υπήρχε αρκετή γκρίνια. Τώρα καλούμαστε να παίξουμε σε παγωμένες συνθήκες και δεν θα μπορούμε και να γκρινιάξουμε. Για μένα πιθανότατα η προσαρμογή στο χιόνι να είναι λίγο πιο εύκολη γιατί έχω προϋπηρεσία από τη θητεία μου στους -20 στο Μπελογκόριε της Ρωσίας την προηγούμενη δεκαετία. Νομίζω όμως ότι και αυτή η «κρύα» αποστολή θα στεφθεί με επιτυχία».
Η σχέση του Κουρνέτα με την κυρία (όπου μπάλα) δεν είναι και η πιο στενή από την ημέρα που αποχώρησε από την ενεργό δράση. «Η αλήθεια είναι ότι δεν παίζω πολύ βόλεϊ και μου λείπει. Στα Καλάβρυτα θα έχω την ευκαιρία να ξεμουδιάσω και να ζήσω και πάλι την εμπειρία του ανταγωνισμού» είναι το μήνυμα που στέλνει ο 41χρονος παλαίμαχος, πλέον, άσσος λίγο πριν ετοιμάσει βαλίτσες για τα Καλάβρυτα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα