Ο Εθνικός που... πληγώνει τον ΠΑΟΚ

Ο Εθνικός που... πληγώνει τον ΠΑΟΚ

Φώτης Καρακούσης
Ο Εθνικός που... πληγώνει τον ΠΑΟΚ

bet365

Δεν έχει προηγούμενο αυτό με τους τραυματισμούς παικτών του ΠΑΟΚ στα ματς με τον Εθνικό καθώς στην Αλεξανδρούπολη τραυματίστηκε και ο Ανδρέας Ανδρεάδης.

Θα ακούνε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και θα τρέχουν στον ΠΑΟΚ, καθώς μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο τρεις παίκτες της ομάδας έχουν τραυματιστεί σε παιχνίδια με τον συγκεκριμένο αντίπαλο. Η αρχή έγινε πέρσι τον Νοέμβρη με τον Γιάννη Παντακίδη. Ο αρχηγός του... δικεφάλου σε μια ανύποπτη φάση στραβοπάτησε, έπεσε σφαδάζοντας στο τάραφλεξ της Πυλαίας και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σόκαραν τους πάντες στην ομάδα. Ο Παντακίδης υπέστη ολική ρήξη συνδέσμων και έχασε την χρονιά, ενώ ακόμα και τώρα δείχνει λίγο να το φοβάται το πόδι, επηρεασμένος από την συγκεκριμένη στιγμή.

Η συνέχεια, εξίσου σοβαρή δόθηκε στις 16 Οκτωβρίου και πάλι στη Πυλαία, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Εθνικό σε αγώνα για το Λιγκ Καπ. Και πάλι σε ανύποπτη φάση και πάνω στην προσπάθεια για επίθεση, ο Ερνάντο Γκόμεζ ένιωσε έναν φοβερό πόνο στον ώμο. Έπεσε σφαδάζοντας στις πινακίδες και όλοι όσοι ήταν στο κλειστό... πάγωσαν. Και πάγωσαν γιατί για τον βολεϊμπολίστα ένας τραυματισμός στο σημείο εκείνο είναι ότι πιο σοβαρό. Τελικά μετά τις εξετάσεις που έγιναν, ο διαγώνιος από την Βενεζουέλα φαίνεται να γλιτώνει τα χειρότερα, καθώς υπέστη εξάρθρωση ώμου με την απουσία του να φτάνει τον ενάμιση μήνα, αν και πάλι ξαναλέμε πως αυτό θα φανεί στην πορεία.

Η... τριλογία γκαντεμιάς του ΠΑΟΚ με την συγκεκριμένη ομάδα (δεν φταίει φυσικά ο Εθνικός απλά το αναφέρουμε), ολοκληρώθηκε όπως θα εύχονται στον... δικέφαλο, με τον Ανδρέα Ανδρεάδη. Ο έμπειρος κεντρικός πάτησε το πόδι του Χαριτωνίδη του πασαδόρου του Εθνικού και υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα. Η αλήθεια είναι πως σε σχέση με τους προηγούμενους τραυματισμούς, αυτός δεν είναι τίποτα, αλλά μέσα στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης αγχώθηκαν με τις πρώτες εκτιμήσεις να έκαναν λόγο ακόμα και κάταγμα. Ευτυχώς για τον παίκτη οι εξετάσεις ήταν καθαρές και ο διεθνής κεντρικός θα χάσει το ματς με την Ορεστιάδα και στην χειρότερη και αυτόν με την Μλάντοστ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα