Πρεμιέρα για Κυζικό κόντρα σε Παναθηναϊκό

Πρεμιέρα για Κυζικό κόντρα σε Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Πρεμιέρα για Κυζικό κόντρα σε Παναθηναϊκό

bet365

Μακριά από το γήπεδό του και συγκεκριμένα στο Λουτράκι ο νεοφώτιστος Κυζικός θα υποδεχθεί την Κυριακή τον Παναθηναϊκό (18:00).

Σημαντική η αυριανή ημέρα για τον Κυζικό, καθώς η ομάδα της Νέας Περάμου θα δώσει κόντρα στον Παναθηναϊκό (18:00) τον πρώτο αγώνα στην ιστορία της στην μεγάλη κατηγορία. Οι νεοφώτιστοι θα υποδεχθούν στο κλειστό του Λουτρακίου και όχι στο σπίτι τους, με το γήπεδό τους να μην παίρνει άδεια λόγω ύψους, την στιγμή που και αυτό της Κηφισιάς δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις αλλά πήρε κανονικά. Έστω και μακριά από το σπίτι τους οι παίκτες του Γιάννη Λάιου θέλουν να συνδυάσουν την πρεμιέρα τους με νίκη και όσον αφορά τους φιλάθλους τους υπάρχει μέριμνα για τη δωρεάν μεταφορά τους από τη Νέα Πέραμο στο Λουτράκι με πούλμαν που θα αναχωρήσουν στις 16.30 το απόγευμα της Κυριακής από την πλατεία Αγίου Γεωργίου..

Απέναντί τους θα βρουν τους... πράσινους που φέτος έχουν ως στόχο την είσοδο στην τετράδα και είναι και το φαβορί στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Στον Παναθηναϊκό θα περιμένουν μέχρι και την τελευταία στιγμή να δουν αν τελικά καταφέρει να παίξει ο Γκονζάλες που ακόμα ταλαιπωρείται από το μάτι του, με τον Αργεντίνο να είναι και το μοναδικό πρόβλημα για τους φιλοξενούμενους.

Κρέτσης: «Γρήγορο βόλεϊ, γρήγορη παραμονή»

Αγωνιστικά η Νέα Πέραμος είναι έτοιμη για την πρώτη της εμφάνιση στην κατηγορία. Ο Γιάννης Λάιος έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους μεταξύ αυτών και τον βετεράνο πασαδόρο Νίκο Κρέτση ο οποίος επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία και δηλώνει: «Είναι ωραίο το συναίσθημα της πρεμιέρας μιας διοργάνωσης. Εχουμε νέα ομάδα με καλούς παίκτες που είναι νέοι σε ηλικία αλλά άπειροι από μία τέτοια κατηγορία. Θα παλέψουμε για την παραμονή. Για μας είναι μεγάλο πρόβλημα η έδρα. Κάνουμε προετοιμασία στη Νέα Πέραμο και παίζουμε στο Λουτράκι. Προσωπικά δεν έχω παίξει ποτέ στο Λουτράκι και σήμερα θα κάνουμε μία προπόνηση. Είναι σα να παίζουμε εκτός έδρας. Εχουμε δύσκολη αρχή με τον Παναθηναϊκό αλλά ότι καταφέρουμε θα είναι κέρδος».

Σχετικά με την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα της Κύζικου ο Κρέτσης είπε: «Προσπαθούμε να παίξουμε γρήγορα αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να έχουμε καλή υποδοχή. Για αυτό αν δεν πάει κάτι καλά στην υποδοχή έχουμε σκαμπανεβάσματα. Χρειάζεται χρόνος και δουλειά. Υπάρχουν νέα παιδιά και τέσσερις ξένοι από διαφορετικές σχολές και θα χρειαστεί χρόνος να αποκτήσουμε συνοχή. Στόχος είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία».

Μπέλος: «Πρώτη με νίκη στο Λουτράκι»

Τη θέση του θα πάρει ο Χρίστος Μπέλος ο οποίος δήλωσε: «Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη και ειδικά με νεοφώτιστη ομάδα που είναι απρόβλεπτη. Είχαμε δυσκολίες στην προετοιμασία. Τα αφήνουμε όλα πίσω και θέλουμε να μπούμε με το δεξί στο πρωτάθλμα. Ακόμα η ομάδα δεν έχει δουλέψει με όλους τους παίκτες καθώς πάντα λείπει κάποιος. Ο νέος Παναθηναϊκός θα είναι συμπαγής ομάδα. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Εχουμε περισσότερες προσδοκίες από πέρυσι αλλά τα διαπιστευτήρια θα τα δώσουμε στο γήπεδο. Ο κόουτς δίνει τους στόχους και εμείς δουλεύουμε για να τους πετύχουμε. Δεν έχω αγωνιστεί ξανά στο Λουτράκι κι ελπίζω η πρώτη να συνοδευτεί με νίκη».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα