Σοκ και αγωνία με Γκόμεζ στον ΠΑΟΚ

Σοκ και αγωνία με Γκόμεζ στον ΠΑΟΚ

Φώτης Καρακούσης
Σοκ και αγωνία με Γκόμεζ στον ΠΑΟΚ

bet365

Αγωνία στον ΠΑΟΚ μετά τον τραυματισμό του Γκόμεζ στον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ο έμπειρος διαγώνιος χτύπησε στον ώμο με τις πρώτες εκτιμήσεις να λένε πως τον έχει βγάλει.

Μόνο αναίμακτη δεν θα είναι για τον ΠΑΟΚ η νίκη επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και η πρόκριση στο φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον τραυματισμό του Ερνάντο Γκόμεζ στον ώμο. Ο διαγώνιος από την βενεζουέλα στην μέση του δεύτερου σετ έπεσε στο τάραφλεξ πιάνοντας το χέρι του, αντικαταστάθηκε άμεσα και πήγε στο νοσοκομείο με τις πρώτες εκτιμήσεις να λένε πως έβγαλε τον ώμο του. Αν όντως μιλάμε για τόσο μεγάλη ζημιά, τότε η απουσία φτάνει τους έξι μήνες και ουσιαστικά θα πρέπει οι Θεσσαλονικείς να ψάξουν άμεσα για νέο διαγώνιο.

Κάτι που φυσικά στον ΠΑΟΚ απεύχονται καθώς σε μία βδομάδα από τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα με τον Γκόμεζ να ήταν το βασικό επιθετικό όπλο των... ασπρόμαυρων. Πλέον μένει να γίνουν οι εξετάσεις για να δούμε το μέγεθος του τραυματισμού με την αγωνία να είναι μεγάλη στους πρωταθλητές τα δύο τελευταία χρόνια.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα