Ο ορισμός του «στα μούτρα σου»! (vid)

Ο ορισμός του «στα μούτρα σου»! (vid)

Ο ορισμός του «στα μούτρα σου»! (vid)

Υπάρχουν μπλοκ και μπλοκ στο βόλεϊ, αλλά αυτό του Άντερσον στον Μισέρσκι είναι ο ορισμός του «στα μούτρα» και στο βίντεο μπορείτε να δείτε το γιατί.

Θεωρείται και όχι άδικα ένας από τους μεγαλύτερους βολεϊμπολίστες των τελευταίων ετών. Ένας άνθρωπος που μπορεί να προσφέρει και να διαλύσει οποιαδήποτε ομάδα, είτε από την θέση του κεντρικού, είτε από αυτή του διαγώνιου. Μιλάμε φυσικά για τον Ντιμίτρι Μισέρκι τον ηγέτη της Λοκομοτίβ Μπελογκόριε.

Ο πανύψηλος παίκτης στο ντέρμπι με την Ζενίτ Καζάν βρήκε για τα καλά τον μάστορά του στο πρόσωπο του επίσης σπουδαίου Ματ Άντερσον. Για την ακρίβεια ο Αμερικανός διαγώνιος που στην Ζενίτ παίζει ακραίος (έχει κερδίσει και Τσάμπιονς Λιγκ παίζοντας στην συγκεκριμένη θέση), έκανε ένα μπλοκ στον Μισέρσκι που δεν θα το θυμούνται μόνο αυτοί οι δύο αλλά και πολλοί ακόμα που το είδαν.

Ο Ρώσος σηκώθηκε από το 1 για την επίθεση και ο Αμερικανός όχι απλά τον σταμάτησε αλλά του επέστρεψε την μπάλα με δύναμη στο πρόσωπο. Ενα εμφατικό μπλοκ στην μούρη του αντιπάλου του και μάλιστα όχι όποιου και όποιου...

 

Zenit Belogorie, Anderson stops Muserskiy

Best of internet