Ακόμα μια στιγμή μαγείας από Ν' Γκαπέ (vid)

Φώτης Καρακούσης
Ακόμα μια στιγμή μαγείας από Ν' Γκαπέ (vid)

bet365

Ο άνθρωπος δεν είναι παίκτης είναι σόουμαν. Φυσικά μιλάμε για τον τεράστιο Έρβιν Ν' Γκαπέ ο οποίος στο τελευταίο παιχνίδι της Μόντενα μας προσέφερε μια ακόμα στιγμή μαγείας.

Θεωρείται όχι άδικα ως ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Ίσως αυτή την στιγμή είναι ο πιο θεαματικός. Ο άνθρωπος δηλαδή που θα πας να πληρώσεις εισιτήριο και ας μην υποστηρίζεις την Μόντενα, απλά και μόνο για να τον δεις να κάνει τα δικά του. Φυσικά αναφερόμαστε στον Έρβιν Ν' Γκαπέ, τον Γάλλο ακραίο που στο τελευταίο ματς της Serie A μας έδωσε μια ακόμα μαγική στιγμή.

Όχι δεν έκανε μια από τις γνωστές μαγικές του επιθέσεις, όχι δεν έκανε μπλοκ στο μισό μέτρο όπως έχει κάνει πολλές φορές, όχι δεν κάρφωσε με την πλάτη γυρισμένη και όχι δεν έβγαλε μια ακόμα εξαιρετικά δύσκολη άμυνα. Τι έκανε; Πήρε την μπάλα στην πάιπ και την ώρα που όλοι νόμιζαν πως θα κάνει επίθεση, αυτός ο Θεός έκανε πίσω πάσα χωρίς ισορροπία γνωρίζοντας όπως ήταν φυσικό την αποθέωση. Αξίζει να δείτε την φάση για να θαυμάστε ίσως τον πιο ολοκληρωμένο βολεϊμπολίστα εδώ και πολλά χρόνια.

 

Τελευταία Νέα