Το αγαπημένο του 18 ο Ντάντε, το 11 ο Γκόμεζ

Το αγαπημένο του 18 ο Ντάντε, το 11 ο Γκόμεζ

Φώτης Καρακούσης
Το αγαπημένο του 18 ο Ντάντε, το 11 ο Γκόμεζ

bet365

Τους αριθμούς που θα έχουν την φετινή χρονιά διάλεξαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο Αμαράλ Ντάντε θα έχει το αγαπημένο του 18, ενώ ο Γκόμεζ το 11 και ο Σαφράνοβιτς το 17.

Ημέρα επιλογής των αριθμών που θα έχουν την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο Αμαράλ Ντάντε διάλεξε το αγαπημένο του 18, ένα νούμερο που πάντα είχε, εκτός της χρονιάς που αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό μαζί με τον Μπάεφ, ο οποίος είχε τότε το συγκεκριμένο νούμερο.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους... αστέρες της ομάδας του Γιάννη Καλμαζίδη, ο Ερνάντο Γκόμεζ θα έχει και πάλι το 11, ενώ ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς το 17. Ο νέος πασαδόρος Βλάντο Πέτκοβιτς θα έχει το 1 και ο Ανδρεάδης το 10.

Αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ έχει ως εξής: «Ημέρα επιλογής των αριθμών που θα έχουν στις νέες εμφανίσεις για τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Από τους “παλιούς”, οι οποίοι είχαν και προτεραιότητα, ο Γιάννης Παντακίδης θα συνεχίσει να φορά το αγαπημένο του 2, ο Δημήτρης Γκαράς συνεχίζει με το 3, ο Θανάσης Τερζής με το 5 και ο Νίκος Σμαραγδής με το 12. Αντίθετα ο Γιάννης Τακουρίδης φέτος θα φορά το 13.

Από τους νέους παίκτες, ο Βλάντο Πέτκοβιτς θα φορά το 1, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης το 4, ο Χάρης Σακόγλου το 8, ο Σωτήρης Σωτηρίου το 9, ο Ανδρέας Ανδρεάδης το 10, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος το 15, ο Ερνάντο Γκόμεζ και ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς το 11 και 17 αντίστοιχα (όπως και στην προηγούμενη θητεία τους στην ομάδα), ενώ ο Dante επέλεξε το 18».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα