Ντάντε: «Παθιασμένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ»!

Ντάντε: «Παθιασμένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ»!

Ντάντε: «Παθιασμένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ»!

bet365

Ο Αμαράλ Ντάντε επιστρέφει στη χώρα, που το 2004 στέφθηκε Χρυσός Ολυμπιονίκης, Το μήνυμα που στέλνει από τη Βραζιλία στους φίλους του ΠΑΟΚ το νέο μεγάλο αστέρι της ομάδας βόλεϊ.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ αναμένεται εντός της ερχόμενης εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη μόλις ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την έκδοση βίζας. Η επίσημη φωτογράφηση για τις ανάγκες της CEV μπορεί να έχει χωρίς το νέο μεγάλο αστέρι του «Δικεφάλου», αλλά οι άνθρωποι της ομάδας δεν ανησυχούν γι’ αυτό, αν χρειαστεί θα την επαναλάβουν, έχοντας δρομολογήσει όλες τις κινήσεις για την έκδοση δελτίου συμμετοχής στις ελληνικές και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο 36χρονος, πια, ακραίος επιστρέφει για να παίξει στους πρωταθλητές μιας χώρας από την οποία έχει μόνο ευχάριστες αναμνήσεις, τόσο για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, όσο κι από την παρουσία του για μια τριετία στον Παναθηναϊκό.

Η Ελλάδα θα είναι πάντα ένας αγαπημένος προορισμός...

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα, μια χώρα που πάντα με υποδέχεται ζεστά, εκεί όπου αγωνίστηκα για τρία χρόνια και κέρδισα το μεγαλύτερο τίτλο της καριέρας μου, το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο», υποστήριξε ο Ντάντε μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

«Ο ΠΑΟΚ είναι κατά βάσει ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος, που έχει ομάδες στα σημαντικότερα αθλήματα, στο βόλεϊ έχει μια σπουδαία ομάδα και ένα παθιασμένο κοινό, το οποίο στηρίζει την ομάδα με έναν πολύ έντονο και ξεχωριστό τρόπο! Ανυπομονώ να γνωρίσω τους οπαδούς, που αποτελούν ένα μεγάλο κίνητρο και βοηθούν την ομάδα να παλέψει για τους τίτλους», πρόσθεσε ο Βραζιλιάνος σταρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα