Αγωνία για Ρόγκα και πρώτη θέση για... πράσινες

Αγωνία για Ρόγκα και πρώτη θέση για... πράσινες

Φώτης Καρακούσης
Αγωνία για Ρόγκα και πρώτη θέση για... πράσινες

bet365

Με την αγωνία για τον τραυματισμό της Πέννυς Ρόγκα στο γόνατο να είναι μεγάλη, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΑΟ Θήρας με 3-0 και κατέκτησε το τουρνουά «Ιωάννης Μαλακατές» που διεξήχθη στο «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Η σημερινή ημέρα για τον Παναθηναϊκό σε άνδρες και γυναίκες στο βόλεϊ μόνο τυχερή δεν μπορείς να την πεις. Ναι μεν και τα δύο τμήματα κέρδισαν τα τουρνουά στα οποία έλαβαν μέρος, αλλά υπήρξαν και δύο τραυματισμοί. Για τους άνδρες και συγκεκριμένα αυτόν του Γκονζάλες αναφερθήκαμε σε άλλο κείμενο.

Όσον αφορά αυτόν στις γυναίκες, η άτυχη ήταν η Πέννυ Ρόγκα. Η διεθνής λίμπερο του... τριφυλλιού τραυματίστηκε στο γόνατο στον τελικό του τουρνουά «Ιωάννης Μαλακατές» απέναντι στον ΑΟ Θήρας, που διεξήχθη στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος». Συγκεκριμένα στο τρίτο σετ και σε μια ανύποπτη φάση, ο Ρόγκα έπεσε στο τερέν πιάνοντας το γόνατό της.

Όπως ήταν φυσικό όσοι ήταν στο γηπεδο... πάγωσαν και η αγωνία για το τι έχει είναο μεγάλη. Αύριο θα κάνει μαγνητική προκειμένου να φανεί το μέγεθος του προβλήματος και όλοι στον Παναθηναϊκό εύχονται να μην έχει κάτι σοβαρό, καθώς μιλάμε για μια εξαιρετικά σημαντική παίκτρια για την ομάδα.

Οσον αφορά τον τελικό και το αγωνιστικό μέρος, ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε εξαιρετικά πιο έτοιμος και επικράτησε με χαρσκτηριστική ευκολία της ομάδας από την Σαντορίνη με 3-0 (27-25, 25-14, 25-11 ) κατακτώντας το τουρνουά, αλλά όπως αναφέραμε με την αγωνία που υπάρχει για την Ρόγκα κανείς δεν μπορούσε να πανηγυρίσει αυτή τη νίκη.

Παναθηναϊκός Α.Ο. (Καζάζης) Χρυσομάλλη, Ρίτσι,, Κωνσταντινίδου, Φιλντ Πολ, Μερτέκη, λίμπερο η Ρόγκα, Καρπουζά, Καββαδία, Λαγουδάκη, Καστάνου

Α.Ο. Θήρας (Οικονόμου) Βεργίδου, Γεωργιάδου, Zντοβτς, Μεταξά, Όστοιτς, Τέρζιτς, λίμπερο η Αρτακιάνου, Παναγιωτίδου Τσομπανίδου, Τσοχαντζή

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα